Esnaflara elektrik indirimi

Esnaflara elektrik indirimi
Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde işyerleri elektrikten yüzde 10 indirimli olarak faydalanabilecek. Çarşamba günü Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde işyerleri elektrikten yüzde 10 indirimli olarak faydalanabilecek. Çarşamba günü Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na gelecek Mepaş görevlileri ile sözleşme imzalayan işyeri sahipleri bir yıl elektrikten indirimli şekilde faydalanabilecek. Elektriğin birim fiyatını 0,47 liradan kullanacak olan sözleşme sahipleri gelen zamlardan da etkilenmeyecek.

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş’ın Mepaş ile imzaladığı protokol çerçevesinde esnaflara elektrik kullanımında yüzde 10 indirim sağlanacak.

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. arasında işyerlerinde kullanılan elektrik enerjisinin indirimli fiyattan kullanılabilmesi için protokol imzalandı.

Mepaş yetkilisi Eren Cihan Yelel ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş arasında imzalanan protokol çerçevesinde 1 mart 2020 – 28 Şubat 2021 tarihleri arasında 12 aylık dönem boyunca Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile sözleşme yapan tüketicilere indirim sağlanacak. Elektriğin birim fiyatı 0,47 liradan sabit olarak tedarik edilecek. Sözleşme imzalayan tüm esnaflar ve ticarethane sahipleri bu indirimden faydalanabilecek. Sözleşme imzalayanlar gelen zamlardan da etkilenmeyecek.

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş yaptığı açıklamada, “Çarşamba günü Mepaş’tan esnaf odamıza gelecek olan görevliler indirimden faydalanmak isteyen esnaflarımızla sözleşme imzalayacak. Yapılan anlaşmadan esnaf odamızın üyesi olsun ya da olmasın tüm ticarethaneler yararlanabilecek. Sözleşme imzalamak isteyen ticarethane sahipleri odamıza başvurabilir. Şirketler için sözleşmede şirket yetkilisi olduğunu belirten belge ile tesisat numarası, gerçek kişilerde abonelik kimin üzerindeyse o kişinin kimlik fotokopisi ve tesisat numarası gerekiyor.” dedi.