Esnaflara son gün uyarısı

Esnaflara son gün uyarısı
Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, esnaflara adres güncellemelerini yapmaları için uyarıda bulundu. Adres güncellemesi için son tarihin 31 Ekim olduğunu hatırlatan Koçaş, adresini güncellemeyen esnaflara...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, esnaflara adres güncellemelerini yapmaları için uyarıda bulundu. Adres güncellemesi için son tarihin 31 Ekim olduğunu hatırlatan Koçaş, adresini güncellemeyen esnaflara devlet tarafından 1370 lira ceza uygulanacağını söyledi.

Adres güncellemeleriyle ilgini bilgi veren Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, yaptığı açıklamada, " Yeni Büyükşehir yasasına geçildikten sonra adres ve kapı numaralarında değişiklikler oldu. Meydana gelen bu değişikliklerden dolayı maliye sistemi yeni bilgilere göre çalışıyor. Fakat esnafların bilgileri halen eskisi gibi görünüyor. Esnaflarımızın Sarayönü Belediyesi'nden adres tespit belgesi alıp Malmüdürlüğü'ne götürmesi gerekiyor. Bu işlem için son tarih 31 Ekim 2017 Salı günü. Bu güncellemeyi gerçekleştirmeyen esnaflara devlet tarafından cezai işlem uygulanacak. Esnaflarımızın 1370 liralık bir cezaya maruz kalmaması için bir an önce güncellemesini yaptırması gerekiyor. Biz esnaflarımızın iyiliğini düşünerek bu konu üzerinde duruyoruz." dedi.