Esnafların durumu görüşüldü

Esnafların durumu görüşüldü
Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, Konesob Başkanı Muharrem Karabacak ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile video konferans yöntemiyle görüşme gerçekleştirdi.Görüşme hakkında...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, Konesob Başkanı Muharrem Karabacak ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile video konferans yöntemiyle görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme hakkında bilgi veren Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, yaptığı açıklamada, “İlçenin ticaretiyle ilgili aksamaları Konesob Başkanımız Muharrem Karabacak ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile görüştük. Kısıtlamalardan dolayı yaşanan mağduriyetleri anlattık. Normalleşme sürecine geçiş ile ilgili olarak se istişarelerde bulunduk. Görüşmemizde Büyükşehir Belediye Başkanımız yeniden hizmete açılan berberlere dezenfektan, eldiven, maske ve önlük konusunda destek verileceğini bildirdi. Bunun yanı sıra Konya Büyükşehir Belediyesi’nin işyeri kapanan esnaflara verdiği destekten yararlanamayan esnaflarımız olduğunu ilettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız en kısa zamanda desteklerin gönderileceğini söyledi.” dedi.