Esnaftan enflasyonla mücadeleye destek

Esnaftan enflasyonla mücadeleye destek
Hazine ve Maliye Bakanlığının başlatmış olduğu enflasyonla mücadele kampanyası kapsamında Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın destek çağrısına cevap veren ilçedeki birçok küçük esnaf, fiyatlarında yüzde 10 indirim...

Hazine ve Maliye Bakanlığının başlatmış olduğu enflasyonla mücadele kampanyası kapsamında Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın destek çağrısına cevap veren ilçedeki birçok küçük esnaf, fiyatlarında yüzde 10 indirim yaptı.

Sarayönü ilçe merkezi ve Ladik mahallesinde odaya kayıtlı birçok üye işyerinin kampanyaya destek vermesiyle ilgili olarak Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Enflasyonla mücadele çalışmaları kapsamında açıklamada bulunan Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, " Konya Valiliği ve Sarayönü Kaymakamlığı öncülüğünde enflasyonla mücadele çalışmalarına ağırlık verdik. Elimizden geleni gücümüz yettiğince yapacağız. Var gücümüzle bu konuda enflasyonla, ekonomiyle savaş veriyoruz. Küçük esnaf olarak elimizden geleni yaptık. Bizler büyük marketler gibi sürekli etiket değiştirip fiyat yükseltmiyoruz, hala 1 liraya aldığımız ürünü yine 1 liraya satıyoruz. Bizim buradaki katkımız, eğer elimizdeki malı tutabilirsek, fiyatı sabit tutarsak zaten katkı sunmuş olacağız. Fakat yine de küçük esnaf zar zor ayakta duruyor. Devleti ayakta tutan küçük esnaftır. Biz istiyoruz ki devletimiz de vatandaşımızda küçük esnafın yanında olsun. Bizler zaten her durum devletimizin ve vatandaşımızın yanındayız ve sürekli desteğimizi veriyoruz." dedi.