Evcekaya’ya yürüyüş yolu

Evcekaya’ya yürüyüş yolu
Sarayönü Belediyesi, Evcekaya yoluna sağlı sollu olarak yürüyüş yolları yapmak için çalışma başlattı.Evcekaya’da yapılan şehir parkı projesinin tamamlanmaya yaklaşmasıyla beraber, Sarayönü Belediyesi de çeşit düzenlemeler...

Sarayönü Belediyesi, Evcekaya yoluna sağlı sollu olarak yürüyüş yolları yapmak için çalışma başlattı.

Evcekaya’da yapılan şehir parkı projesinin tamamlanmaya yaklaşmasıyla beraber, Sarayönü Belediyesi de çeşit düzenlemeler gerçekleştiriyor. Evcekaya yolu kenarlarında bulunan kaldırım alanlarını yürütüş yollarına dönüştüren belediye ekiplerinin önümüzdeki günlerde çalışmalarını tamamlayıp yürüyüş yollarını açması bekleniyor.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, “Koronavirüs salgını bize doğanın ve kırsal yaşamın ne kadar değerli olduğunu gösterdi. İnsanlar artık şehir hayatından bunalmış durumda. İnsanlarımız boş zamanlarını ve buldukları fırsatları doğada ve kırsal alanlarda değerlendiriyor. Bizde ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için bu yöndeki yatırımlarımıza büyük önem veriyoruz. Yürüyüş yollarıyla şehir parkımız daha güzel bir hale gelecek.” dedi.