Evrenseki deplasmanı yaramıyor

Evrenseki deplasmanı yaramıyor
Sarayönü Belediyespor, bugüne kadar iki kere çıktığı Evrenseki stadının çimlerinde tek bir gol bile atamadı.Daha önce Evrenseki Manavgat ilçesinin beldesi konumundayken 2010-2011 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden...

Sarayönü Belediyespor, bugüne kadar iki kere çıktığı Evrenseki stadının çimlerinde tek bir gol bile atamadı.

Daha önce Evrenseki Manavgat ilçesinin beldesi konumundayken 2010-2011 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Manavgat Evrensekispor, Sarayönü Belediyespor ile aynı grupta mücadele etmişti. O yıl şampiyon olarak 3'ncü Lig'e çıkan kalburüstü oyunculardan kurulu Manavgat Evrensekispor'u Sarayönü'nde önce 2-1 yenen temsilcimiz, deplasmanda oynanan ikinci karşılaşmada 4-0 yenilmişti.

Aradan geçen 7 yılın ardından Büyükşehir yasası ile adı Manavgatspor'a dönüşen Antalya temsilcisi, 3'ncü Lig'den düşerek tekrar Sarayönü Belediyespor'un grubuna geldi.

Sarayönü'nde oynanan ilk karşılaşmada bu kes genç bir kadroyla mücadele eden Mavgatspor'u yine 2-1 yenen Sarayönü Belediyespor, ikinci maçta deplasmanda yine mağlubiyete engel olamadı. Bu sezonun sonunda Manavgatspor'un küme düşmesiyle bir daha karşılaşmaya çıkması şansı bulunmayacak olan Sarayönü Belediyespor için Evrenseki stadı, kulüp tarihindeki uğursuz statlardan biri olarak yerini alacak.