Farabi hastanesi ile anlaştılar

Farabi hastanesi ile anlaştılar
Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Özel Konya Farabi Hastanesi arasında ortak protokol anlaşması yapıldı. Protokol anlaşması gereğince, kooperatife kayıtlı üreticiler, ayakta muayene işlemleri, laboratuar hizmetleri, radyoloji...

Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Özel Konya Farabi Hastanesi arasında ortak protokol anlaşması yapıldı. Protokol anlaşması gereğince, kooperatife kayıtlı üreticiler, ayakta muayene işlemleri, laboratuar hizmetleri, radyoloji ve nükleer tıp, doğum (sezeryan) ve bütün ameliyatlarlardan %25 indirimli faydalanabilecek. Üreticiler Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyesi olduklarını hastaneye ibraz ettiklerinde bütün tedavi hizmetlerinden %25 indirimli faydalanabilecek.

Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Çoban yaptığı açıklamada, “İndirimden kooperatifimize üye üreticilerimiz, eş ve çocukları ve 1. derecede akrabaları faydalanabilecektir. Bunun için Farabi Hastanesi tarafından her üyemizin adına Sağlık Kartı çıkartılacak ve bu kartla kendisi ve 1. derece yakınları indirimlerden faydalanabilecektir. Yapılan bu sağlık hizmetleri sözleşmesinin üreticilerimize, Farabi Hastanesine hayırlı olmasını dilerim. Hastanede her türlü muayene, tetkik, tahlil, röntgen, v.b. tüm tedavilerde % 25 indirim uygulanacaktır.” dedi.