Farklı sayıyı 6 saniyede bulanlar süper zeki çıkıyor

Farklı sayıyı 6 saniyede bulanlar süper zeki çıkıyor
Üç basamaklı bu rakamların içine gizlenen farklı bir sayıyı 6 saniye içinde bulanların IQ’su 120’nin üzerinde kabul ediliyor. Peki siz farklı rakamı bulabilecek misiniz? İşte IQ seviyeniz ile ilgili ipuçları verebilecek testimiz…

Kısa yoldan zekanızı test etmek istiyorsanız, bu eğlenceli bulmacayı siz de deneyin.

Zeka oyunları, genellikle matematiksel bir denklemle değil, yaratıcılıkla çözülen bulmacalardır. Beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendiren zeka oyunları, zihninizin daha hızlı çalışmasını sağlar, belleği geliştirir.

farkli-sayiyi-6-saniyede-bulanlar-super-zeki-cikiyor.jpg

Yukarıdaki görüntünün aksine, sayısal bulmacadaki farklı olan sayıları bulmak için zihninizi çalıştırarak, keskin gözlerinizi ve harika gözlem becerilerinizi kullanmalısınız. Cevap hemen önünüzde olmasına rağmen, aynı basamaklardan oluşan labirent, bu görevi sizin için zahmetli hale getiriyor.

Ancak yine de farklı olan sayıyı bulmak o kadar da zor değil.

Birbirinin aynı rakamların yer aldığı bu resim bulmacasıyla sadece zeka seviyenizi değil, gözlem becerilerinizi de test edeceksiniz. Yapmanı gereken tek şey bu sayı havuzunda farklı olan sayıyı bulmak. Haydi zamanlayıcı başlıyor.

Resme yakından bakın. Toplam 11 sütun ve 7 satırın bulunduğu bu görselde biri farklı olmak üzere toplam 77 rakam var. Cevabı kaçırmamak için tüm satırları ve sütunları geçtiğinizden emin olun.

120.jpg

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir şekilde kontrol edilmesini gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını denemeye devam edin.

Sayısal bulmacadaki hatayı başarıyla bulduysanız tebrikler. Ancak cevabı hala bulamıyorsanız veya kafanız karışıyorsa, görseldeki 6. satıra ve 3. sütuna gidin. Yine de mücadele ediyor musun? O zaman lütfen cevabı bulmak için aşağıdaki resme bakın.