Fasulye hırsızlığında 1 tutuklama

Fasulye hırsızlığında 1 tutuklama
Sarayönü'ne bağlı Kuyulusebil mahallesinde bir ambardan çalınan yaklaşık 6 bin 500 kilo kuru fasulye ile ilgili olarak, 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tutuklanan şahıs sorgusu esnasında olayda birlikte hareket ettiği...

Sarayönü'ne bağlı Kuyulusebil mahallesinde bir ambardan çalınan yaklaşık 6 bin 500 kilo kuru fasulye ile ilgili olarak, 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tutuklanan şahıs sorgusu esnasında olayda birlikte hareket ettiği diğer suç ortaklarını da ele verdi.

18 Ekim 2018 günü gece saatlerinde Sarayönü'ne bağlı Kuyulusebil mahallesinde bir ambardan yaklaşık 6.500 kg kuru fasulye çalındı. Olayı ile ilgili olarak Çeşmelisebil Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yapılan titiz çalışmalar sonucunda çalınan fasulyenin bir kısmını Çeşmelisebil mahallesinde bulunan kullanılmayan bir evde saklandığı tespit edildi. Söz konusu eve fasulyeleri getiren şahsın kimliğine ulaşan jandarma ekipleri, fasulyelerin saklandığı eve baskın yaparak çalınan fasulyenin 3000 kilosunu ele geçirdi. Olayın şüphelisi O.A. ise jandarma ekiplerince yakalanarak göz altına alındı. Ele geçirilen fasulye de sahibine teslim edildi.

Jandarmada ifadesi alınan O.A. Sarayönü Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Buradaki işlemlerin ardından tutuklanmak üzere Sarayönü Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şahıs, hakkındaki suçlamaları kabul ederek birlikte hareket ettiği suç ortaklarını da ele verdi. O.A. mahkemece tutuklanarak Konya E tipi kapalı cezaevine gönderildi. Olaya karışan diğer şüphelilerin yakalanması için de çalışma başlatıldı.