Fedakârca hizmet ediyorsunuz

Fedakârca hizmet ediyorsunuz
Sarayönü Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan, dernek üyesi muhtarlarımız Hayri Solak ve Nihat Türkoğlu ile birlikte muhtarları adına gazetemize tebrik ziyaretinde bulunarak gazetemizin ilçe adına ne kadar önemli olduğuna...

Sarayönü Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan, dernek üyesi muhtarlarımız Hayri Solak ve Nihat Türkoğlu ile birlikte muhtarları adına gazetemize tebrik ziyaretinde bulunarak gazetemizin ilçe adına ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı.

Gazetenin 13. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle ziyarette bulunan ve muhtarlar adına konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Karaarslan, “Tarafsız ve özgür yayın anlayışıyla ilçemizde basın yayın faaliyetlerini sürdüren gazetemiz, hemşehrilerimizin bilgi almasında, yerel gündem ile alakalı fikir edinmesine 13 yıldır fedakarlıkla hizmet etmektedir. Umuyoruz ki ilkeli haberciliğiyle yıllarca da ilçemize hizmet etmeye devam edecektir. Şahsım ve bütün muhtar arkadaşlar adına Sarayönü Manşet ailesine başarı dolu bir yayın hayatı dileriz” dedi.