Fiat, 2 yeni modelini satışa sundu, lansmana özel görülmemiş kampanya

Fiat, 2 yeni modelini satışa sundu, lansmana özel görülmemiş kampanya
Fiat, 2 yeni modelini satışa sunarken araba almak isteyenleri sevindirecek bir indirim başlattı. Otomobil devi Fiat lansmana özel fiyatlarını duyurdu

Fiat Professional, Türkiye pazarında iki yeni tamamen elektrikli modeli olan E-Doblo ve E-Scudo'yu satışa sunuyor. Bu yeni modeller, sürdürülebilir ve çevre dostu bir geleceğe yönelik önemli bir adımı temsil ediyor. Aralık ayı ve lansman dönemine özel olarak belirlenen satış fiyatlarıyla, bu araçlar kullanıcıların beğenisine sunulacak.

TOFAŞ'ın yaptığı açıklamaya göre, E-Doblo'nun elektrik motorlu versiyonu, farklı gövde tipleriyle bayilerde yerini alacak. Bu araç, 100 kW elektromotor ve 50 kW/h batarya kapasitesiyle dikkat çekiyor. WLTP döngüsüne göre birleşik 280 kilometrenin üzerinde menzil sunan E-Doblo, şehir içinde ise 400 kilometreye varan bir menzile sahip. Ayrıca, yüzde 80 batarya doluluk oranına hızlı şarj ile yalnızca yarım saatte ulaşabiliyor.

Fiat Professional'ın E-Doblo ve E-Scudo modelleri, sadece çevre dostu bir seçenek sunmakla kalmayıp aynı zamanda güçlü performans ve kullanım kolaylığı da sağlıyor.

ekonomist.com.tr sitesindeki habere göre; İşte otomobil devinin yeni güncel fiyatları

ekonomist-image-81-a8980d7ed01c44.jpg

E-DOBLO


E-Doblo, sadece elektrikliye özel "Maxi" seçeneğiyle 7 kişiye kadar oturma kapasitesine sağlıyor. Yük taşımacılığına yönelik Cargo Maxi gövde seçeneği ise 750 kilogramlık istiap haddi ve sunduğu 3,9 metreküp taşıma hacmi ile 2 Europalet'in yan yana yüklenebilmesine imkan veriyor.


E-SCUDO


E-Scudo ise 75 kWh kapasiteli bataryadan beslenen, 100 kW güç ve 260 Nm tork üreten elektrik motoru ile birleşik 330 kilometre ve şehir içinde 420 kilometreye varan menzil sunuyor.

E-SCUDO


E-Scudo'nun bataryası hızlı şarj ile yüzde 80 doluluğa 45 dakikada ulaşabiliyor. Bir tona varan taşıma kapasitesi bulunan araç, 2,8 metre uzunluğunda ve 1,4 metre yüksekliğindeki kargo alanı sayesinde 6,1 metreküplük yükleme alanına ulaşıyor ve 3 Europalet'i aynı anda taşıyor

E-DOBLO SATIŞ FİYATI


E-Doblo Cargo Maxi, aralık ayında lansmana özel 1 milyon 354 bin 900 TL'den başlayan fiyatla satışa sunuluyor. E-Doblo'nun, 5 kişilik standart gövdesi 1 milyon 599 bin 900 TL'den başlarken, 7 kişilik Maxi seçeneği ise 1 milyon 619 bin 900 TL ile satışa çıkıyor.

E-SCUDO SATIŞ FİYATI


Fiat'ın orta hafif ticari araç segmentindeki yeni modeli E-Scudo ise 1 milyon 749 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:HABER MERKEZİ