Fidancı’dan kutlama mesajı

Fidancı’dan kutlama mesajı
İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, gazetemizin kuruluş yıldönümü ile alakalı olarak bir kutlama mesajı gönderdi.Gazetecilerin düzenli olarak yayımlanan haber veya fikirleri kitlelere ulaştıran bir...

İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, gazetemizin kuruluş yıldönümü ile alakalı olarak bir kutlama mesajı gönderdi.

Gazetecilerin düzenli olarak yayımlanan haber veya fikirleri kitlelere ulaştıran bir araç olduğunu dile getiren Fidancı, “Basın mensupları kamu görevi yapmakta olup bu görev sorumluluk ve fedakarlık istemektedir. Yapılan haberlerle bazen hüzünlenmekte bazen neşelenmekteyiz. İzlediğimiz, duyduğumuz ve okuduğumuz haberlerin arkasında günlerce çalışan basın mensuplarının emekleri vardır. Kamuoyunu doğru ve objektif olarak bilgilendiren, görevini ifa ederken karşılaştığı sorunlara aldırmadan yeri geldiğinde canını bile feda eden basın mensuplarının, İletişim Başkanlığı olarak her zaman yanlarında olacağımız düşüncesiyle Sarayönü Manşet Gazetesinin 13. kuruluş yıldönümünü kutlar, gazetenizin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanlarını tebrik ederek, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.” dedi.

Etiketler :