Fidanlar toprakla buluştu

Fidanlar toprakla buluştu
Sarayönü Belediyesi, ağaçlandırma çalışmaları ile ilçenin yeşillenmesine büyük katkıda bulunuyor. Belirli aralıklarla ağaç dikim çalışmalarına devam eden Sarayönü Belediyesi, toprakla buluşturduğu fidanların yanı sıra...

Sarayönü Belediyesi, ağaçlandırma çalışmaları ile ilçenin yeşillenmesine büyük katkıda bulunuyor. Belirli aralıklarla ağaç dikim çalışmalarına devam eden Sarayönü Belediyesi, toprakla buluşturduğu fidanların yanı sıra belirli aralıklarla vatandaşlara ücretsiz olarak çam fidanı dağıtıyor.

Geçmiş yıllarda vatandaşlara çok sayıda çam fidanı dağıtan Sarayönü Belediyesi, bu kez temin ettiği çam fidanlarını toprakla buluşturuyor. Yaklaşık 400 adet çam fidanı temin eden Belediye, Sarayönü Şehir Ramazan Akyürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile düzenlenen etkinlikte Evcekaya bölgesinde toprakla buluşturdu.

Ağaçlandırma hakkında bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, "Daha yeşil bir Sarayönü sloganıyla başladığımız çalışmalar devam ediyor. Daha önce belirli aralıklarla 15 binden fazla çam fidanını vatandaşlarımıza dağıtmıştık. İnşallah her taraf yemyeşil ağaçlarla kaplanacak. Bu amaç doğrultusunda 400 adet çam fidanını yeni yapılan sentetik sahanın civarında toprakta buluşturduk." dedi.