Fikri Yıldırım görevine başladı

Fikri Yıldırım görevine başladı
Sarayönü Devlet Hastanesi'nin yeni İdari ve Mali İşler Müdürü Fikri Yıldırım, geçtiğimiz günlerde görevine başladı.Hastanede yaşanan iç karışıklıkların ardından bir süre önce yönetimin istifası alınmış, hastane...

Sarayönü Devlet Hastanesi'nin yeni İdari ve Mali İşler Müdürü Fikri Yıldırım, geçtiğimiz günlerde görevine başladı.

Hastanede yaşanan iç karışıklıkların ardından bir süre önce yönetimin istifası alınmış, hastane bir süredir yönetimsiz olarak hizmet verilmeye devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde atanan Başhekim Dr. Ahmet Uzunay'ın ardından yeni İdari ve Mali İşler Müdürü de atandı. Selçuklu İlçe Sağlık Müdürlüğü İzleme Değerlendirme Birimi'nden gelen İdari ve Mali İşler Müdürü Fikri Yıldırım, 16 Nisan'da görevine başladı.

1980 Doğanhisar doğumlu olan Yıldırım, Ilgın Meslek Lisesi'ni bitirdikten sonra Rize Sağlık Müdürlüğü'nde sağlık memuru olarak göreve başladı. Daha sonra Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatı'nda görev yaptı. Oradan Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne müdür olarak atandı. Konya'da görevini tamamladıktan sonra Türkiye-Sudan Nyala Eğitim Araştırma Hastanesi'nde  müdür olarak görev yaptı.

Yıldırım, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 663 sayılı KHK kapsamında imzalanan sözleşme ile görevine başladı. Sarayönü Devlet Hastanesi'ne atanmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Küçük şirin bir ilçe. Tüm idari birim müdürlerimiz ziyarete geldi. Çok memnun ettiler. Biz vatandaşlarımıza kaliteli ve kolay ulaşılabilir bir sağlık hizmeti vermek için buradayız. Amacımız güler yüzlü, kaliteli sağlık hizmeti sağlamak. Bizi bu göreve layık gören amirlerimize teşekkür ederim." dedi.