Finteks’ten çalışanlarına jest

Finteks’ten çalışanlarına jest
Bölgemizin önemli işletmelerinden Finteks Tekstil 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kadın çalışanlara sürpriz yaptı.Finteks Tesis Müdürü Selehattin Çınık ve Muhasebe Şefi Esra Ünver Kadınlar Günü nedeniyle...

Bölgemizin önemli işletmelerinden Finteks Tekstil 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kadın çalışanlara sürpriz yaptı.

Finteks Tesis Müdürü Selehattin Çınık ve Muhasebe Şefi Esra Ünver Kadınlar Günü nedeniyle kadın çalışanlarının her birine gül hediye edip günlerini kutladı.

100 çalışanının 85 i kadın olan ve bölgemizin önemli firmalarından Finteks Tekstil ürettiği ürünlerin tamamına yakınını ihraç ederek ülke ekonomisine de önemli katkıda bulunuyor.

Kadınların çalışma hayatında önemli bir yer aldığını belirten Tesis Müdürü Selehattin Çınık, “Finteks olarak yaptığımız iş dolayısıyla işletmemizde  kadın istihdamı daha fazla. Tekstil işinde kadınlarımız doğal olarak daha yetenekli.

Başarının sırrı sevdiğiniz işi yapmak, yaptığınız işi sevmektir. İşletmemizde çalışyan kadınlarımız da yaptıkları işilayıkıyla yapmaktalar.

Çalışanlarımız başta olmak üzere bütün kadınlarımızın gününü kutluyorum.” dedi

Kadınlar günü dolayısıyla yapılan bu sürprizin ardından işletme çalışanlarıyla toplu fotoğraf çektirilerek bu an ölümsüzleştirildi.