“Fırsatları değerlendiremedik”

“Fırsatları değerlendiremedik”
İttfak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 0-0 sona eren Fraport TAV Antalyaspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede her iki yarıda da kazanmak adına ellerinden geleni yaptıklarını ancak başaramadıklarını...

İttfak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 0-0 sona eren Fraport TAV Antalyaspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede her iki yarıda da kazanmak adına ellerinden geleni yaptıklarını ancak başaramadıklarını söyledi.

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İsmail Kartal, “Rakibimiz son 4-5 haftada aldığı sonuçlarla çıkışta olan zorlu bir takımdı. Maça kazanmak için çıktık. Bunun için mücadele ortaya koyduk. Yakaladığımız net fırsatlar var ama değerlendiremedik. İkinci yarı direkten dönen topumuz var.

Rakibin ani ataklarda tehlikeli olduğunu biliyorduk. Bunun içinde onlara pozisyon vermeme adına elimizden geleni yaptık. Oyuncularım kazanmak adına ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Ancak başarılı olamadık. Sonuçta bu ligde kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz. Alınan her puanın değerli olduğunu biliyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. Bundan sonra ligin ikinci yarısını düşünmeye başlayacağız.” dedi.