Fotoğraflar belediyede sergileniyor

Fotoğraflar belediyede sergileniyor
Sarayönü Belediyesi tarafından düzenlenen ulusal fotoğraf yarışmasında sergilenmeye değer bulunan yaklaşık 60 fotoğraf, Konya'da düzenlenen serginin ardından Sarayönü'nde de gösterime sunuldu.Sarayönü Belediyesi koridorlarında...

Sarayönü Belediyesi tarafından düzenlenen ulusal fotoğraf yarışmasında sergilenmeye değer bulunan yaklaşık 60 fotoğraf, Konya'da düzenlenen serginin ardından Sarayönü'nde de gösterime sunuldu.

Sarayönü Belediyesi koridorlarında sergilenen fotoğraflar, belediyeye gelen vatandaşların büyük ilgisini çekti. Belediyedeki işin halleden birçok vatandaş daha sonra fotoğrafları inceledi. Bir süre daha belediye binasında sergilenecek olan fotoğraflar daha sonra Sarayönü'nde eğitim öğretim faaliyeti gösteren okullarda sergi edilecek.

Sarayönü'nü tanıtmayı ve ilçe ile ilgili güzel bir fotoğraf arşivi oluşturmayı hedeflediklerini anlatan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, "Fotoğraf yarışmasını geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bu yarışma ilk olmasına rağmen elde ettiğimiz sonuçlar çok güzel. Gelecek yıllarda çok önemli bir arşive sahip olacağımızı ve ilçemizin tanıtımında büyük yol kat edeceğimizi düşünüyorum. Şimdi belediyemizde sergilenen fotoğraflarımız daha sonra okullarımızda sergilenecek. Fotoğraf sanatı çok güzel bir sanat. Öğrencilerimizin de bu sanata ilgi göstermesi için bir anlamda farkındalık oluşturmak istiyoruz." dedi.

Etiketler :