Galibiyete hasret kaldık

Galibiyete hasret kaldık
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 6'ncı grupta oynanan 4'ncü hafta karşılaşmaları kapsamında Ankara temsilcilerinden 1926 Polatlı Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Grubun en zor fikstürlerinden birine sahip olan Sarayönü...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 6'ncı grupta oynanan 4'ncü hafta karşılaşmaları kapsamında Ankara temsilcilerinden 1926 Polatlı Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Grubun en zor fikstürlerinden birine sahip olan Sarayönü Belediyespor, şanssızlıklarla beraber puan kaybetmeye devam ediyor. Zorlu Ankara deplasmanında birbirinden güzel gollerle iki kez öne geçmesine rağmen, çok basit ve anlamsız hatalar yüzünden üstünlüğünü koruyamayan yeşil siyahlılar, bir puana razı oldu. Oynadığı üç karşılaşma sonucunda henüz galibiyetle tanışamayan temsilcimiz, 2 puanla grubun 11'nci sırasında yer aldı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 4'ncü hafta karşılaşmaları pazar günü oynanandı. İlk haftayı bay geçen Sarayönü Belediyespor, hafta sonu ligdeki üçüncü karşılaşmasına çıktı. Grubun en zor fikstürlerinden bir tanesine sahip olan Sarayönü Belediyespor, şu ana kadar tüm oynadığı karşılaşmalarda zirve hesabı yapan takımlarla karşı karşıya geldi.

Ankara temsilcilerinden 1926 Polatlı Belediyespor'a konuk olan yeşil siyahlılar, rahatlıkla kazanabileceği bir karşılaşmayı çok basit ve bireysel hatalar yüzünden beraberlikle tamamladı. Sarayönü Belediyespor'un iki golü Ferhat Gerger'den geldi. Penaltıdan ve bir savunmacının yapmayacağı basit bir hatadan iki gol yiyen temsilcimiz, bir puana razı olmak zorunda kaldı.

Fikstüründe dezavantajıyla en kötü lig başlangıçlarından birini yapan Sarayönü Belediyespor, 4'ncü hafta itibariyle 3 karşılaşmada sadece 2 puan alarak düşme potasının hemen üzerinde yer aldı.

Karşılaşmaya istediği gibi başlayan Sarayönü Belediyespor, golü de erken buldu. 6'ncı dakikada Ethem'in pasında ceza sahası önünde topla buluşan Ferhat Gerger'in şutu direğin dibinden ağlara giderek yeşil siyahlı ekibi öne geçirdi: 1-0. Golün ardından ilk yarıda çok fazla gol pozisyonu üretemese de oyunu domine eden taraf olan Sarayönü Belediyespor, rakibine net bir gol fırsatı vermedi.

Devre arasında 1-0 önde giren Sarayönü Belediyespor, ikinci yarının başında gelen penaltı golü ile üstünlüğünü kaybetti. 49'ncu dakikada Fatih Özaydın'ın ceza sahasına kestiği top, savunmada yer alan Hüseyin İbiş'in açık olan koluna çarptı. Pozisyonu penaltı olarak değerlendiren orta hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltıyı kullanan Fatih Özaydın durumu eşitledi. Polatlı'da 52'nci dakikada Utku'nın çaprazdan şutu az farkla auta gitti.

65'nci dakikada kazanılan serbest vuruşta Ferhat Gerger'in frikik atışını kaleci parmaklarının ucuyla kornere çeldi. 67'nci dakikada Alperen'in ceza sahasına ortasında Orçun'un kafa vuruşunı kaleci güçlükle kontrol etti. 78'nci dakikada Sarayönü Belediyespor bir kez daha önce geçti. Hakan'ın defansın arkasına attığı uzun topla buluşan Ferhat Gerger, ceza sahasının çaprazından çıkardığı şutla muhteşem bir gole imza attı. 83'ncü dakikada karşılaşmadaki en net pozisyonu Ethem yakaladı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Ethem, yüzde yüzlük gol pozisyonunda topu kalecinin üzerine vurdu.

Sarayönü Belediyespor'un harcadığı net pozisyonun ardından beraberlik geldi. 85'nci dakikada savunmada görev yapan Eren, topa anlamsız şekilde voleyle müdahale etmeye çalışırken topu ıskaladı. Bu fırsatı kaçırmayan Fatih Özaydın, kazandığı topu ağlara göndererek skorda dengeyi sağladı. 88'nci dakikada Ferhat Gerger'in etkili şutlarından birinde yeşil siyahlı ekip yine gole yaklaşsa da karşılaşma 2-2 sona erdi.

STAD: Polatlı İlçe

HAKEMLER: Furkan Güney, Taner Köse, Sinan Günaydın

POLATLI BELEDİYESPOR: Yakup, Halim, Hasan, Mehmet (Dk.70 Celalettin), Sait, Aminu, Ömer(Dk.77 Gökhan), Utku(Dk.65 Mert), Furkan, Sidar, Fatih Özaydın

YEDEKLER: Hasan, Halil, Fatih Görücü, Doğukan

TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Üretir

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Altay, Hasan Can, Hüseyin İbiş, Alperen, Eren, Hakan, Mevlüt, Mustafa Dilek(Dk.60 Osman), Ferhat(Dk.88 Furkan), Ethem, Orçun(Dk.75 Mücahit)

YEDEKLER: Kaan, Akın, İbrahim Umut, Hüseyin Akoğlu

TEKNİK DİREKTÖR: Niyazi Kart

SARI KARTLAR: Dk.66 Aminu, Dk.81 Gökhan (Polatlı Bld), Dk.32 Orçun, Dk.43 Hakan, Dk.45 Mustafa Dilek, Dk.86 Osman, Dk.90+1 Furkan (Sarayönü Bld)

GOLLER: Dk. 6, 78 Ferhat (Sarayönü Bld), Dk.49, 85 Fatih Özaydın (Polatlı Bld)

TAKIMLAR     O     G       B        M       A        Y        P

1.Kırıkkale B.A.S    4        3        1        0        7        2        10

2.Çubukspor F.A.Ş.          4        2        2        0        10      5        8

3.K.B. Bağlum Spor         4        2        2        0        10      5        8

4.Karapınar Bld      4        2        1        1        8        6        7

5.Akşehirspor 4      2        1        1        7        5        7

6.Karaman Bld       3        2        0        1        4        3        6

7.Polatlı Bld   4      1        2        1        7        5        5

8.Anadolu Üni 3      1        1        1        4        3        4

9.Sandıklıspor 4      1        0        3        5        8        3

10.Ankara Dsi Spor 4        1        0        3        3        10      3

11.Sarayönü Bld     3        0        2        1        4        5        2

12.Yeniçağa   3      0        1        2        2        8        1

13.K.Çayağzıspor   4        0        1        3        1        7        1

TOPLU SONUÇLAR: Akşehirspor-Karaman Bld: 2-0, Polatlı Bld: 2-2, Keçiören Bld Bağlum Spor-Sandıklıspor: 3-2, Kırşehir Çayağzıspor-Çubukspor F.A.Ş.: 0-4, Karapınar Bld-Ankara Dsi Spor: 2-1, Yeniçağa-Kırıkkale Büyük Anadolu Spor: 0-3, Anadolu Üni. (Bay).

GELECEK HAFTA: 21.10.2018 Pazar saat 15:00 Sarayönü Bld-Keçiören Bld Bağlum Spor, Karaman Belediyespor-1926 Polatlı Bld, Kırıkkale Büyük Anadolu Spor-Anadolu Üni, Ankara Dsi Spor-Yeniçağa, Çubukspor F.A.Ş.-Karapınar Bld, Sandıklıspor-Kırşehir Çayağzıspor, Akşehirspor (Bay).