Galibiyeti coşkuyla kutladılar

Galibiyeti coşkuyla kutladılar
Sarayönü'nde yapılan yerel seçimlerin ardından oy sayımı devam ederken Ak Parti seçim bürosu önünde büyük coşku yaşandı.Türkiye genelinde oy sayım işlemleri devam ettiği sırada ilçe merkezi, Ladik ve diğer mahallelerden...

Sarayönü'nde yapılan yerel seçimlerin ardından oy sayımı devam ederken Ak Parti seçim bürosu önünde büyük coşku yaşandı.

Türkiye genelinde oy sayım işlemleri devam ettiği sırada ilçe merkezi, Ladik ve diğer mahallelerden gelen seçmenler Ak Parti seçim bürosu önünde toplandı. Sandıklarda görev yapan müşahitlerin seçim bürosunda oluşturulan birime tek tek sonuçları aktardı. Seçim bürosu içerisinde oluşturulan birim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürürken, dışarıda bekleyen kalabalık sonucun bir an evvel açıklanmasını istedi. Ladik'te bulunan sandıklardan sonuçların geç gelmesi nedeniyle sonucun açıklanmasının gecikmesine rağmen kesin olmayan sonuçtan haberdar olan kalabalık kutlamalara başladı. Sonucun kesinleşmesinin ardından Sarayönü Belediyesi önünde toplanan coşkulu kalabalık Nafiz Solak'ın zaferini kutladı. Hava-i fişek gösterisi ile coşku doruğa ulaştı. Belediye önünde toplanan kalabalık, Sarayönü'nün Belediye Başkanı Nafiz Solak'ın yaptığı konuşma sırasında adeta coştu.

Belediye önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Nafiz Solak, çok zorlu bir süreci geride bıraktıklarını dile getirerek, gece, gündüz demeden çalışan tüm kardeşlerimize, bizi destekleyen, oylarını veren ya da vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Seçim yarışı sandıkta kaldı. Kaldığımız yerden görevimize devam edeceğiz. Geçmiş beş yıllık süreçte nasıl herkesin başka olduk, hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmet ettiysek yine herkesin başkanı olacağız." dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu ise yine yaptığı konuşmada seçimlerde özveriyle çalışan herkese ve sandıkta Belediye Başkanı Nafiz Solak'a büyük bir destek veren seçmenlere teşekkür etti.

İttifak ortağı MHP İlçe Başkanı Mehmet Kozan ise kazananın Sarayönü olduğunu ve etkin hizmetin devam ederek ilçenin hak ettiği yerlere çok kısa bir sürede ulaşmasını temenni etti.