Gazetemize yıldönümü ziyaretleri

Gazetemize yıldönümü ziyaretleri
13’üncü yayın hayatını tamamlayarak 14’ncü yaşına giren Sarayönü Manşet Gazetemizin kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemize kutlama ziyaretleri bu hafta da devam etti.Türk Kızılayı Sarayönü Temsilcisi Halil İbrahim...

13’üncü yayın hayatını tamamlayarak 14’ncü yaşına giren Sarayönü Manşet Gazetemizin kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemize kutlama ziyaretleri bu hafta da devam etti.

Türk Kızılayı Sarayönü Temsilcisi Halil İbrahim Turan ve ilçemiz esnaflarından Turkuaz Lokantası sahibi Ahmet Cavlak ve Terzi Veysel Orgun kuruluşumuzun 14. yılını kutlamak münasebetiyle gazetemize tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi’nin ilçemiz için önemine değinen Turan “Sarayönü Manşet Gazetesi siyasi partilerden sivil toplum kuruluşlarına, resmi kurumlardan özel kuruluşlara kadar her kesimin sesi oldu. Bunun aynen devam etmesi için herkes destek olmalı. Türk Kızılayı’nın temsilcisi olarak vatandaşlarımıza yaptığımız duyuruların Sarayönü Manşet vasıtasıyla tüm vatandaşlarımıza ulaştığının farkındayım. Bilgiye ulaşmanın kolay olduğu fakat doğru bilgiyi bulmanın zorlaştığı günümüzde, siz değerli basın mensubu kardeşlerimizin büyük bir özveri ile çalıştıklarının farkındayız. Bizlerin desteği her zaman sizlerle olacaktır. Yayın hayatınızda ki başarılarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu.