Genç KOMEK yaz okulu başladı

Genç KOMEK yaz okulu başladı
Genç KOMEK Yaz Okulu, yeni tip koronavirüs salgını sürecinde bu yaz uzaktan eğitimle çevrimiçi olarak evlere misafir oluyor. 7-16 yaş grubu öğrencilere yönelik birbirinden farklı etkinliklerle düzenlenecek Yaz Okulu’nun kayıtları,...

Genç KOMEK Yaz Okulu, yeni tip koronavirüs salgını sürecinde bu yaz uzaktan eğitimle çevrimiçi olarak evlere misafir oluyor. 7-16 yaş grubu öğrencilere yönelik birbirinden farklı etkinliklerle düzenlenecek Yaz Okulu’nun kayıtları, 5 Temmuz’da tamamlanarak eğitimlere dün itibariyle başkandı.

Yaz tatilinde öğrenciler Kur’an-Kerim, Değerler Eğitimi, El Sanatları, Resim, Müzik, Kağıt Telkari, İngilizce, Arapça, İşaret Dili, Kodlama ve Pratik Mutfak dersleriyle buluşacak.

Her gün 6 etkinlik

Genç KOMEK Yaz Okulu kapsamında, 15 kişiden oluşan toplam 679 sınıfta; 3 Kur’an-ı Kerim, 2 seçmeli sanat eğitimi, 1 din ve değerler eğitimi olmak üzere hafta içi her gün 6 etkinlik programı hazırlanırken, ders devamlılığını sağlamak amacıyla kademeli ödüllendirme yöntemi uygulanacak.

Ayrıca Mobil Bilgi Yarışması, Online Çat Kapı Tiyatro ve Bu Akşam Yemekler Genç KOMEK’ten gibi ders dışı etkinliklerle de öğrencileri sürpriz hediyeler ve eğlenceli aktiviteler bekliyor olacak.

Öğrencileri sürpriz hediyeler bekliyor

Yaz Okulu boyunca etkinliklerin en az yüzde 80’ine katılan öğrenciler, öğretmenlerin verdiği sure, dua ve hadis ezberleme gibi görevleri yerine getirerek topladığı puanlarla; satranç, akıl ve zeka oyunu, forma, scooter ve paten gibi birbirinden güzel ödüller kazanma imkanı bulacak. Ayrıca eğitimleri tamamlayan tüm öğrencilere katılım belgesi verilecek.

Çocuklar etkinlik saatleri dışında Online Bilgi Yarışması, Online Çat Kapı Tiyatro ve Bu Akşam Yemekler Genç KOMEK’ten faaliyetlerine de katılarak unutamayacakları keyifli bir Yaz Okulu yaşayabilecek.

Öğrenciler, kayıt ve interaktif eğitim sırasında karşılaştıkları sorunlara 444 55 42-4892 dahili hattan çözüm bulabilecek.