Gençler göz doldurdu

Gençler göz doldurdu
Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, küme düşmesi kesinleşen Gölhisarspor karşılaşmasında, tecrübe kazanmaları için sahaya genç oyuncularını sürdü.Kalede Sercan Şen yerine Ali Özkan ile başlayan yeşil...

Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, küme düşmesi kesinleşen Gölhisarspor karşılaşmasında, tecrübe kazanmaları için sahaya genç oyuncularını sürdü.

Kalede Sercan Şen yerine Ali Özkan ile başlayan yeşil siyahlılar, Muhammet Alperen Tosun, Eren Özaydemir, Yunus Emre Yılmaz, Fatih Güneş ve Fatih Emircan gibi genç oyuncuların bulunduğu ilk on bir ile sahaya çıktı. Oyuna sonradan Ebubekir Turan ve Ramazan Altan dahil oldu.

Rakibi karşısında güzel bir performans sergileyen genç oyuncular, karşılaşmayı gole neden olabilecek bir hata yapmadan tamamladı. Gelecek sene ve ilerleyen yıllar için umut vaat eden oyunculara sahip olan Sarayönü Belediyespor'un bu oyuncuları iyi değerlendireceği düşünülüyor. Futbola bir çok yıldız isim kazandıran, futbol hayatı sona ermek üzereyken oyuncuları tekrar yıldızlaştırarak önemli transferler yaptıran Sarayönü Belediyespor'un bu oyunculardan bazılarını daha ligin kalbur üstü oyuncuları statüsüne getireceği tahmin ediliyor.