Gençler liderliğe yükseldi

Gençler liderliğe yükseldi
Konya Amatör Küme 2017-2018 futbol sezonu U-19 ligi 2'nci Amatör kümede bu hafta sonu ligin ikinci hafta karşılaşmaları oynandı. İlçemizi Konya U-19 ligi 2'nci Amatör Küme'de temsil eden K.Sarayönüspor, ikinci hafta aldığı...

Konya Amatör Küme 2017-2018 futbol sezonu U-19 ligi 2'nci Amatör kümede bu hafta sonu ligin ikinci hafta karşılaşmaları oynandı. İlçemizi Konya U-19 ligi 2'nci Amatör Küme'de temsil eden K.Sarayönüspor, ikinci hafta aldığı 1 puanla birlikte grubunda liderliğe yükseldi.

Grubun mütevazi takımlarından bir tanesi olan K.Sarayönüspor, karşılaşmaya istediği gibi başlayamadı. Kalesinde gördüğü golle 1-0 geriye düşen temsilcimiz, karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Muhammet Karataş ile beraberliği sağladı. Oyunun son bölümünde net fırsatlardan da yararlanamayan temsilcimiz, karşılaşmayı 1-1 tamamlayarak hanesine 1 puan daha yazdırdı.

Pazar günü ikinci deplasman karşılaşması için Beyşehir'e gidecek olan yeşil siyahlılar,Beyşehir Belediyespor U-19 takımı ile sezonun üçüncü karşılaşmasını oynayacak.

TOPLU SONUÇLAR: Konya Ülkümspor-Bozkır GB: 7-0, Sarayönüspor-Beyşehir Gölspor: 1-1, Polatoğlu Ahşap -Teiaş Gençlikspor: Ert.

GELECEK MAÇLAR: 25 Mart 2018 Pazar Beyşehir Bld-Sarayönüspor, Teiaş Gençlik-Ülkümspor, Beyşehir Gölspor-Polatoğlu Ahşap.