Gençler sezona iyi başladı

Gençler sezona iyi başladı
Konya Amatör Küme 2017-2018 futbol sezonu U-19 ligi 2'nci Amatör kümede maçlar bu hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı. İlçemizi Konya U-19 ligi 2'nci Amatör Küme'de temsil eden K.Sarayönüspor, sezona galibiyetle başladı.Grubun...

Konya Amatör Küme 2017-2018 futbol sezonu U-19 ligi 2'nci Amatör kümede maçlar bu hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı. İlçemizi Konya U-19 ligi 2'nci Amatör Küme'de temsil eden K.Sarayönüspor, sezona galibiyetle başladı.

Grubun mütevazi takımlarından bir tanesi olan K.Sarayönüspor, karşılaşmaya iyi başladı. Sezonu deplasmanda açmanın avantajını yaşamayan ve iyi bir oyun sergileyen K.Sarayönüspor, rakibi karşısında ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu gollerde maçı 3-0 kazandı. Yeşil siyahlı temsilcimizin gollerini Furkan Üye, Mehmet Yetgin ve Furkan Hikmet kaydetti.

K.Sarayönüspor, kalesini kapatıp skoru tutmayı başararak 3 puanı elde etti. Cumartesi günü Sarayönü Sentetik Saha'da Beyşehir Gölspor'u ağırlayacak olan temsilcimiz, ligin ikinci karşılaşmasını oynayacak.

TOPLU SONUÇLAR: Beyşehir Gölspor-Beyşehir Bld: 1-2, Bozkır GB-Polatoğlu Ahşap: 1-9, Teiaş Gençlik-Sarayönüspor: 0-3.

GELECEK MAÇLAR: 17 Mart 2018 Cumartesi Konya Ülkümspor-Bozkır GB, Sarayönüspor-Beyşehir Gölspor, Polatoğlu Ahşap -Teiaş Gençlikspor.