Gençlik merkezleri yükseliyor

Gençlik merkezleri yükseliyor
Sarayönü Belediyesi tarafından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan protokolle ilçeye kazandırılacak olan gençlik merkezi ve spor salonları yükseliyor.Ladik mahallesi ve ilçe merkezine yapılan, yaklaşık maliyeti 3,5 milyon...

Sarayönü Belediyesi tarafından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan protokolle ilçeye kazandırılacak olan gençlik merkezi ve spor salonları yükseliyor.

Ladik mahallesi ve ilçe merkezine yapılan, yaklaşık maliyeti 3,5 milyon lira olan gençlik merkezlerinin tamamlanmasıyla gençlerin sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri nitelikli ortamlar sağlanmış olacak.

Yüklenici Ulaş Tobak, Ladik gençlik merkezini 1 milyon 227 bin liraya, Sarayönü gençlik merkezini ise 2 milyon 321 bin liraya yapacak.

Gençlik merkezlerinin kullanımı için Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile de protokol imzalanacak. Gençlik merkezi, gençlerin sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri nitelikli ortamlar sunacak.

Ladik mahallesine yapılacak olan 466 metrekarelik gençlik merkezi ve basketbol-voleybol sahası işinin 240 günde tamamlanması planlanıyor.

Sarayönü’ne yapılacak 900 metrekare alanlı spor salonunun ise 300 günde tamamlanması planlanıyor.