Gençlik merkezlerini Ulaş Tobak yapacak

Gençlik merkezlerini Ulaş Tobak yapacak
Sarayönü ilçe merkezine ve Ladik mahallesine yapışacak olan iki gençlik merkezi için beklenen ihaleler yapıldı.Sarayönü Belediyesi tarafından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan protokolle ilçemize kazandırılacak olan...

Sarayönü ilçe merkezine ve Ladik mahallesine yapışacak olan iki gençlik merkezi için beklenen ihaleler yapıldı.

Sarayönü Belediyesi tarafından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan protokolle ilçemize kazandırılacak olan gençlik merkezi ve spor salonları için ihale süreci tamamlandı.

Yaklaşık maliyeti 3,5 milyon lira olan gençlik merkezlerinin tamamlanmasıyla gençlerin sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri nitelikli ortamlar sağlanmış olacak.

Sarayönü Belediyesi tarafından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan protokolle Sarayönü ilçe merkezine ve Ladik mahallesine yapılacak spor salonları, ihale edildi.

İki merkezin ihalesi de şahıs olarak ihaleye katılan Ulaş Tobak’ta kaldı. Ulaş Tobak, Ladik gençlik merkezini 1 milyon 227 bin liraya, Sarayönü gençlik merkezini ise 2 milyon 321 bin liraya yapacak.

Spor salonları, eş zamanlı olarak başlatılarak tamamlanacak. Gençlik merkezlerinin kullanımı için Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile de protokol imzalanacak. Gençlik merkezi, gençlerin sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri nitelikli ortamlar sunacak.

Ladik mahallesine yapılacak olan 466 metrekarelik gençlik merkezi ve basketbol-voleybol sahası işinin 240 günde tamamlanması planlanıyor.

Sarayönü’ne yapılacak 900 metrekare alanlı spor salonunun ise 300 günde tamamlanması planlanıyor.

Öğrencilerin kullanımına sunulacak

Gençlik merkezinin vereceği hizmetler konusunda bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, “Yapılacak olan gençlik merkezi, Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Ramazan Akyürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ve gençlerimize hizmet verecek. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yapacağımız bir protokol ile ders programlarına uygun olarak beden eğitimi dersleri ve okul faaliyetleri için gençlik merkezi kullanılabilecek.” şeklinde konuştu.