Gıda Güvenliği İçin: ALO 174

Gıda Güvenliği İçin: ALO 174
Konya İl Tarım ve Gıda Müdürlüğü yetkilileri vatandaşları gerek toplu tüketim yerlerinde, gerekse alışveriş yaptığı noktalarda karşılaştıkları herhangi bir problemle ilgili Tarım ve Orman Bakanlığına ait 174 alo gıda hattını arayabileceklerini söyledi.

Gıda kontrolörleri tarafından Konya merkez ve ilçelerdeki denetimler aralıksız olarak devam ediyor. Beyşehir İlçe Müdürlüğü Gıda Kontrol Görevlileri tarafından da ilçede faaliyet gösteren gıda üretim ve satış yapan işletmeler denetlendi. Denetimlerde; işletmelerin hijyen koşulları, ürün ve malzemeleri saklama koşulları, çalışanların kişisel hijyenleri, satış ve sunumda kullanılan alet ve ekipmanların uygunluğu kontrol edildi.

gida-guvenligi-icin-3.jpg

Gıda zincirinin tüm aşamalarında tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla denetimlerin aralıksız olarak devam ettiği bildirildi. Vatandaşların gerek toplu tüketim yerlerinde, gerek alışveriş yaptığı noktalarda karşılaştıkları herhangi bir problemle ilgili Tarım ve Orman Bakanlığına ait 174 alo gıda hattını arayabilecekleri bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.