Göksu muhtar adaylığını açıkladı

Göksu muhtar adaylığını açıkladı
Sarayönü'nde 2019 yerel seçimleri yaklaşırken, yerel yönetimlere talip olan isimler adaylıklarını açıklamaya başladı. Ladik mahallesinde muhtarlığa aday olduğunu açıklayan Yavuz Göksu, Ladik mahallesinin en güzel hizmetleri...

Sarayönü'nde 2019 yerel seçimleri yaklaşırken, yerel yönetimlere talip olan isimler adaylıklarını açıklamaya başladı. Ladik mahallesinde muhtarlığa aday olduğunu açıklayan Yavuz Göksu, Ladik mahallesinin en güzel hizmetleri hak ettiğini söyledi.

Muhtar adaylığını bir açıklama ile duyuran Yavuz Göksu, yaptığı açıklamada, "Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz şu dönemde bende mahallemde muhtar olarak hem ülkemize hem de yaşadığım yer olan Ladik mahallemize katkıda bulunmak ve vatandaşlarımıza bu zor günlerde mahalle muhtarı olarak destek ve hizmet etmek istiyorum. Muhtarlığa kısa sürede adapte olup sorunları belirleyip çözümlerine odaklanacağım. Başta kaymakamlığımız, güvenlik güçlerimiz, belediye başkanlığımız, derneklerimiz, kooperatiflerimiz, sendikalarımız ve siyasi parti ilçe başkanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde en iyi hizmetleri Ladik mahallemize kazandırabilmek arzusu içerisindeyim. Ladik mahallemizin menfaatleri için ne yapılması gerekiyorsa kanunlar ve yasalar çerçevesinde sonuna kadar gayret göstereceğim. Ladik mahallemizde büyüklerimizin fikirlerine düşüncelerine her daim kulak vereceğim. Mahallemizde yaşayan genç kardeşlerimizle devamlı irtibat halinde olacağım. Seçilecek belediye başkanımızla her daim mahallemize yapılacak olan hizmetlerde bilgi alışverişinde bulunacağım. Değerli Ladik halkının dua ve desteklerini bekliyorum." dedi.

Yavuz Göksu kimdir?

Ladik mahallesinde 1978 yılında dünyaya gelen Yavuz Göksu, 10 çocuk bir ailenin 5'nci çocuğu. Evli ve 4 çocuk babası olan Yavuz Göksu, 2011 yılına kadar çeşitli özel sektörlerde çalışmıştır. 2012 yılının başında ise 3 erkek kardeşiyle birlikte Aşıroğlulları aile işletmesini kurmuştur. Aşıroğlulları halı ve oto yıkama ile Aşıroğlulları çay bahçesi olarak Ladik çarşı merkezinde hizmet veriyor.