Gölhisar'ı kolay geçtik

Gölhisar'ı kolay geçtik
Sarayönü Belediyespor, grupta küme düşmesi kesinleşen Gölhisarspor karşısında haftayı kolay bir galibiyetle geçirdi. Teknik Direktör Niyazi Kart, karşılaşmada tüm genç oyunculara şans tanıdı. Yeşil siyahlılar rakibini...

Sarayönü Belediyespor, grupta küme düşmesi kesinleşen Gölhisarspor karşısında haftayı kolay bir galibiyetle geçirdi. Teknik Direktör Niyazi Kart, karşılaşmada tüm genç oyunculara şans tanıdı. Yeşil siyahlılar rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçerken, golleri Fatih Güneş, Vildan Kerim ve Hakan Özkara attı. Aldığı bu galibiyetle rotasını yeniden üst sıralara çeviren Sarayönü Belediyespor, puan cetvelinde bir sıra yükseldi. Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda ise Ereğlispor'un galip gelip Akşehirspor'un yenilmesiyle, Akşehirspor düşme potasına girdi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7'nci grupta pazar günü 21'nci hafta karşılaşmaları oynandı. Sarayönü Belediyespor, haftanın karşılaşmasında Burdur temsilcilerinden Gölhisarspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Puan cetvelinin son sırasında yer alan ve düşmesi kesinleşen Gölhisarspor karşısında Sarayönü Belediyespor takımın genç oyuncularını sahaya çıktı. İlk yarıda gol dışında pozisyonsuz geçen karşılaşmanın ikinci yarısında yeşil siyahlılar oyuna ağırlığını koyarak karşılaşmadan 3-0 gibi net bir skorla ayrıldı. Karşılaşmanın rüzgarlı bir havada oynanması, oyunu güçleştirdi. Her iki yarıda bulduğu gollerle hanesine üç puanı yazdıran temsilcimizin gollerini Fatih Güneş, Vildan Kerim ve Hakan Özkara attı.

Aldığı galibiyetin ardından puanını 37 yapan Sarayönü Belediyespor, gözünü yine 3'üncülük koltuğuna dikti. 38 puanlı Mut İdman Yurdu ve 37 puanlı Manavgat Belediyespor'un ardından averajla 5'nci sıraya yerleşen Sarayönü Belediyespor, ligi prestiji açısından en iyi yerde bitirmek istiyor.

Karşılaşmada topu çerçeveyi bulan ilk ekip Gölhisarspor oldu. Onur'un pasında topa sahip olan Yusuf'un şutunu, kaleci Ali başarılı şekilde kornere çeldi. Bu pozisyonun ardından bir hayli orta saha mücadelesinde devam eden karşılaşmanın suskunluğunu 35'nci dakikada gelen gol bozdu. Vildan'ın ceza sahasına kestiği topta bekletmeden vuran Fatih Güneş, takımını 1-0 öne geçirdi.

37'nci dakikada Hakan Özkara'nın korner atışında topa sahip olan Aytaç'ın şutu auta gitti. 39'ncu dakikada rakip takımda Adeyemi'nin ceza sahasına ortasında rüzgarında etkisiyle üst direğe çarpan top dışarı gitti. İlk yarı bu şekilde konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda rölantide oynamasına rağmen rakibin oyundan düşmesi nedeniyle daha etkili olan Sarayönü Belediyespor iki gol daha buldu. 59'ncu dakikada Hakan'ın ceza sahasına ortasında Aytaç'ın kafa vuruşu az farkla auta gitti. 66'ncı dakikada sağ kanattan gelişe atakta ceza sahası dışından kaleyi gören Vildan'ın şutu ağlarla buluştu. Jeneriklik gol ile birlikte durum 2-0 oldu.

77'nci dakikada ceza yayı üzerinden bir frikik kazanan ev sahibi şansı Yusuf ile değerlendirmek istedi. Yusuf'un vuruşunda kaleci Ali başarılı bir kurtarışa imza attı. 80'nci dakikada fark 3 oldu. Vildan'ın ara pasında topla buluşan Hakan Özkara, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Hakan'ın şutunda top kaleciye çarparak ağlarla buluştu: 3-0.

83'ncü dakikada karşılaşmanın son net pozisyonu ev sahibi ekipten geldi. Ceza sahası önünden kazanılan frikikte topun başına yine Yusuf geçti. Yusuf'un vuruşunda top kaleci Ali'den sekerken Soner'in önünde kaldı. Soner'in şutunda ikinci kez başarılı bir kurtarışa imza atan Ali, kalesini bu karşılaşmada gole kapattı. 90 dakikanın son düdüğü ile yeşil siyahlılar 3 golle hanesine 3 puanı yazdırdı.

TOPLU SONUÇLAR: Gölhisarspor-Sarayönü Bld: 0-3, Silifke Bld-Isparta Davrazspor: 1-1, Manavgatspor-Mut İdman Yurdu: 3-4, Manavgat Bld-Serik Bld: 0-3, Akşehirspor-Kepez Bld: 0-1, Anamur Bld-Ereğlispor: 0-4, Karaman Bld-B.B.Oğuzhanspor: 2-0.

HAFTANIN MAÇLARI: 11 Mart 2018 14:00 Kepez Bld-Manavgat Bld, Serik-Manavgatspor, Mut İdman Yurdu-Silifke Bld, Isparta Davrazspor-Gölhisarspor, B.B.Oğuzhanspor-Anamur Bld, Ereğlispor-Akşehirspor, Sarayönü Bld-Karaman Bld.

STAD: Gölhisar İlçe

HAKEMLER: Alper Cesur, Bülent Eraykutlu, Duygu Kabataş

GÖLHİSARSPOR: Hasan, Gökhan(Dk.65 Okan), Mustafa, Samet, İbrahim, Recep(Dk.46 Soner), Adeyemi, Onur, Ayberk(Dk.81 Yusuf), Yusuf, Yücel

YEDEKLER: Hüseyin, Şükrü, Rıza, Hilmi

TEKNİK DİREKTÖR: Hamit Öncü

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Ali, Alperen, Eren Özaydemir, Aytaç(Dk.82 Serhat), Enes(Dk.73 Ramazan), Mustafa Baştin, Yunus Emre, Fatih Güneş, Vildan(Dk.86 Ebubekir), Hakan, Fatih Emircan

YEDEKLER: Sercan, Alper, Sunay, Mustafa Sayan

TEKNİK DİREKTÖR: Niyazi Kart

SARI KARTLAR: Dk.39 Hakan, Dk.75 Aytaç, Dk. 82 Eren (Sarayönü Bld)

GOLLER: Dk.35 Fatih Güneş, Dk.66 Vildan, Dk.80 Hakan (Sarayönü Bld)