Gözlü TİM iftar yaptı

Gözlü TİM iftar yaptı
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak Sarayönü'nde faaliyet gösteren Gözlü Tarım İşletmesi, çalışan ve emekli olan personelini iftar yemeğinde bir araya getirdi.Gözlü Tarım İşletmesi Müdürlüğü yemekhanesinde...

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak Sarayönü'nde faaliyet gösteren Gözlü Tarım İşletmesi, çalışan ve emekli olan personelini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Gözlü Tarım İşletmesi Müdürlüğü yemekhanesinde gerçekleştirilen geniş katılımlı iftar yemeğinden sonra konuşan Gözlü Tarım İşletmeleri İşletme Müdürü Faruk Erkan, işletmeye emek vermiş ve vermekte olan çalışanları, iftar yemeği vesilesi ile bir araya getirmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Faruk Erkan konuşmasında, "Gözlü gibi devlet kuruluşlarına verdiğiniz emekten dolayı teşekkür ederim. Vermiş olduğunu emek ile Gözlü, Orta Anadolu'nun en güzide işletmesi oldu. Bu gibi işletmelere yıllarını vermiş çalışanlar ile hala emek vermekte olan çalışanları, Ramazan ayının bir araya getirmekten ve hasret gidermelerine vesile olmaktan dolayı mutluluğum tarif edilemez. Hep birlikte daha nice Ramazanları geçirmeyi temenni ediyorum. Tüm katılımcılara da katıldıklarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Herkesin Ramazan Bayramı'nı da şimdiden tebrik ediyorum" dedi.

Bir araya gelmekten mutlu olduklarını dile getiren eski ve yeni çalışanlar ise, organizasyondan dolayı teşekkür etti. Program sohbet eşliğinde sona erdi.