Gözlü TİM kendi maskelerini üretiyor

Gözlü TİM kendi maskelerini üretiyor
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (TİGEM) bağlı Sarayönü’ndeki Gözlü Tarım İşletmesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı mücadele kapsamlı bir şeklide yürütülüyor.İşletmenin dört bir yanında...

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (TİGEM) bağlı Sarayönü’ndeki Gözlü Tarım İşletmesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı mücadele kapsamlı bir şeklide yürütülüyor.

İşletmenin dört bir yanında ilaçlama ve dezenfekte faaliyetleri aralıksız sürdürülüyor. Yüzlerce kişinin çalıştığı işletmede sosyal mesafe kurallarına hassasiyetle uyulurken, personel servislerinde de yolcu kısıtlaması uygulanıyor.

Tedbirler kapsamında personele tek kullanımlık maske ile nanoteknoloji ile üretilmiş yıkanabilir maske dağıtılarak, Kovid-19 tedbirleri en üst düzeyde tutuluyor.

Gözlü Tarım İşletmesi Müdürü Yüksel Akçay, yaptığı açıklamada, işletmede koronavirüs tedbirlerinin en üst seviyede alındığını belirtti.

Aldıkları tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulandığını vurgulayan Akçay, şunları kaydetti:

"Tedbirlerimizi alırken üreticilik yönümüzü de ortaya çıkarıyoruz. Kadın çalışanlarımızın öncülüğünde maske üretimi başladı. Tarım ve hayvancılık faaliyetlerini içinde bulunduğumuz zor günlerde de aksatmadan sürdüren Kurumumuz çalışanları, her zaman olduğu gibi bu davranışlarıyla da 700 yıllık TİGEM'in tarihine ve sorumluluklarına yakışır, örnek bir davranış sergiledi."