Gözlü'de emekler sergilendi

Gözlü'de emekler sergilendi
Sarayönü'ne bağlı Gözlü mahallesinde, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan el sanatları kurslarında ortaya çıkan eserler, düzenlenen sergi ile görücüye çıktı.Açılan kurslarda bir yıl boyunca kursiyerlerin el emeği göz...

Sarayönü'ne bağlı Gözlü mahallesinde, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan el sanatları kurslarında ortaya çıkan eserler, düzenlenen sergi ile görücüye çıktı.

Açılan kurslarda bir yıl boyunca kursiyerlerin el emeği göz nuruyla hazırladığı ürünlerin yer aldığı el sanatları sergisi Gözlü mahallesinde bir gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı. El sanatları sergisine, mahalle halkının ilgisi yoğun oldu.

Hafta içerisinde gerçekleştirilen sergiye, Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Sabırlı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Bestil, kurs hocaları ve kursiyerler katıldı.

Bir gün boyunca açık kalan sergide, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında kursiyerler tarafından hazırlanan dikiş, nakış ve giyim gibi kurslara ait ürünler toplu olarak Gözlü Yeni Camii Kur'an Kursu'nda sergilendi. Sergide, ziyaretçilere sunulan bu el emeği göz nuru çalışmalar, mahalle halkı tarafından da beğeni topladı.