Gözlülülerden Başkan'a teşekkür ziyareti

Gözlülülerden Başkan'a teşekkür ziyareti
Sarayönü'ne bağlı Gözlü mahallesinin ileri gelenleri, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz  Solak'ı ziyaret ederek mahalleye yapılan yatırımlar için teşekkür etti.Gözlü Mahalle Muhtarı Fethi Tekeli ile birlikte Gözlü'den...

Sarayönü'ne bağlı Gözlü mahallesinin ileri gelenleri, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz  Solak'ı ziyaret ederek mahalleye yapılan yatırımlar için teşekkür etti.

Gözlü Mahalle Muhtarı Fethi Tekeli ile birlikte Gözlü'den gelen kalabalık bir heyet Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak'ı makamında ziyaret etti. Öncelikle yeni belediye binasının ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunan heyet, Gözlü mahallesine yapılan yatırımlar için Başkan Nafiz Solak'a teşekkür etti.

"Geçmişte kapılardan çevriliyorduk"

Gözlü mahallesinin ileri gelenlerinden Necdet Gözlü, Gözlü mahallesi ile Gözlü Tarım İşletmesi arasında bulunan yolun yapılmasından dolayı mahalle halkının büyük bir sevinç içerisinde olduğunu söyledi. Söz konusu yolun 1992'de açıldığını ifade eden Gözlü, "Biz Sarayönü Belediyesine bağlanıp Büyükşehir'e geçinceye kadar, bu yol için talepte bulunduğumuzda özel yol, tarla yolu diye bizi kapıdan çeviriyorlardı. Allah razı olsun sizin sayenizde yolumuz yapıldı ve çok güzel oldu. Bu dönem mahallemiz geçmişte görmediği hizmetleri gördü. Mahallemiz adına çok teşekkür ederiz" dedi.

"En büyük gayemiz hizmet"

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise Gözlü mahallesi ile Gözlü Tarım İşletmesi arasındaki yolun çok önemli bir yol olduğuna dikkat çekerek, "Büyükşehir belediyemizden buranın sözünü almıştık. Yolumuz kış öncesinde yapılmış oldu. İnşallah asfalta da kavuşur. Bu makamlar bizler için gelip geçici. Bizim gayemiz ilçemizi bir kademe daha ileriye taşıyabilmek. İlçemize hizmet edebiliyorsak ne mutlu bize. Birlik beraberlik içerisinde hareket etmezsek başarılı olmayız. Önemli olan uyumlu çalışabilmek. Bizim gayemiz vatanımıza hizmet edebilmek. Bizim için tüm mahallerimiz aynı. Bir taşın üzerine taş koyabilmişsek amacımıza ulaşabiliyoruz demektir." şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Gözlü mahallesi heyeti Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak'a Osmanlı İmparatorluğu'nun arması bulunan bir tablo hediye etti.

"Böyle hizmet görmemiştik"

Belediyenin ardından gazetemize de ziyarette bulunan Gözlü mahallesi heyeti, aldıkları hizmletleri ve taleplerini dile getirdi. Gözlü Mahalle Muhtarı Fethi Tekeli, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Son 5 yıl içerisinde çok güzel hizmetler aldık. Kanalizasyonumuz yapıldı. Gözlü çiftliği ile aramızdaki yol yapıldı. İçme suyu problemimiz giderildi. 20 kilometre asfalt, 6 kilometre kili taş ile yollarımız yapıldı. Mahallemize bir taziye aracı ve yangın söndürme tankeri tahsis edildi. Okul bahçemiz düzenlenerek bir sentetik futbol sahası yapıldı. Geçmişte kasabayken belediye başkanlarımızın yapamadığı hizmetleri Nafiz Solak ve Büyükşehir Belediyesi yaptı. Gözlü mahallesi ile Gözlü Tarım İşletmesi arasındaki yola 20 yıldır engel olunuyordu. Başkanımızın çaba ve gayretleriyle nihayet yapıldı. Bu yolun yapılmasında başka hiç kimsenin ilgi ve alakası yoktur. İnşallah bu yolumuzun asfaltı da en kısa zamanda dökülür. Bunun dışında çay başındaki DSİ'ye ait takviye kuyularının faaliyete geçirilmesini ve kalan yollarımızın yapılmasını talep ediyoruz. 5-6 kilometrelik bir yolumuz kaldı. Bunun yapılacağından da şüphemiz yok zaten."