Gri Koç YKS öncesi öğrencilerle bir araya geldi

Gri Koç YKS öncesi öğrencilerle bir araya geldi
8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olan YKS öncesinde Seydişehir Belediyesi Lise öğrencilerini Gri Koç adıyla tanınan Gökhan Müftüoğlu ile motivasyon seminerinde bir araya getirdi

Özellikle sınavlara hazırlık sürecindeki öğrenciler ve lise öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği YKS Öncesi Son Taktikler isimli seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen seminerde, üniversiteye giriş sınavı olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) az bir süre kala 12. sınıf ve mezun öğrencilerin sınav kaygılarıyla baş etme yöntemleri, motivasyon için gerekenler, meslek seçimi noktasında göz önüne alınması gereken başlıklar ele alındı.

“YKS Öncesi Son Taktikler” isimli semineriyle öğrencilerle bir araya gelen Gri Koç olarak bilinen eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu, öğrencilerin tam da bu dönemde sınav öncesi moral ve motivasyonlarını artırmaları ve hedefleri konusunda yönlendirici başlıkları ele aldı.

Üniversite sınavıyla meslek hayatlarına ilk adımı atmayı planlayan öğrencilerden öncelikle kendilerine, ‘’Ne istedim? Niye istedim? Başarabilecek miyim?’’ sorularını sormalarını istedi. Hedeflerini belirleyen öğrencilere daha sonra planlama ve zaman konusunda da neler yapabileceklerinden bahseden Müftüoğlu, tüm öğrencilere “o bavullar toplanacak” diyerek öğrencilerden başarı için söz aldı.

Seydişehir’de eğitim seviyesinin her zaman yükseldiğini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bizim gençliğimiz, inandığında neler başarabileceğini her zaman göstermiştir. Bizim gençliğimiz, Atatürk gençliğidir. Çünkü Atatürk gençliği, çalışkan, özverili, kararlı, vatanına ve milletine faydalı olmak için hiç yorulmadan çalışan bir gençliktir.

Onların daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi ve başarılarına başarılar ekleyebilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tüm gençlerimize şimdiden başarı ve zihin açıklığı diliyorum” ifadelerini kullandı.