Güney'den esnaf ve mahalle ziyaretleri

Güney'den esnaf ve mahalle ziyaretleri
Sarayönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Güney ile beraber Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı Niyazi Taşcı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve pazar ziyaretlerinde bulundu.Güney ve Taşcı çarşı, pazar ve ...

Sarayönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Güney ile beraber Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı Niyazi Taşcı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve pazar ziyaretlerinde bulundu.

Güney ve Taşcı çarşı, pazar ve  sanayi esnaflarını ziyaret ederek desteklerini istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında  mahalle ziyaretlerinde de bulunan Bağımsız Aday Mehmet Güney mahallelilerin eksiklerini ve taleplerini dinlediklerini belirterek, "Mevcut belediye başkanı çeşitli vaatlerle 5 yıl önce söz vermiş ama yerine getirmemiş. 5 yıl sonra tekrar gelip aynı sözleri veriyor. Mahalleliler de bu duruma tepki gösteriyor. Hemşerilerimiz yeterli hizmet alamadıklarını, neredeyse tüm mahallelerde hizmet  ile ilgili sıkıntılarının olduğunu söylüyor. Bunu görüyor ve üzülüyoruz." dedi.

Herkesin hizmetkarı olacağım

Herkesin hizmetkarı olacağını vurgulayan Güneyi, "Gittiğimiz mahallelerde, vatandaşlara bağımsızdan aday seçerseniz hizmet alamazsınız tehdidi yapıldığını görüyoruz. Ayrıca adaylar ayrıştırarak şu şuranın adayı, bu buranın adayı şeklinde mahallelileri kutuplaştırıp insanların kafalarında soru işareti bırakılarak bir algı yaratılmak isteniyor. Vatandaşımız şunu çok iyi bilsin ki, ben herkesin adayıyım. Allah izin verirse de herkesin hizmetkarı olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.

Seçmenimiz her şeyi biliyor

Bağımsız olarak bir dönem belediye başkanlığı yaptığını anımsatan Güney, şöyle devam etti: "Bizim dönemimizde insanlar yaptığımız hizmetleri çok iyi gördü. Önemli olanın yönetim şekli olduğunu, adaletli hizmet yönetimi olduğunu herkes biliyor. Çok şükür ki geçmişini, yapılanı, yapılmayanı unutmayan bir seçmenimiz var."

İstişare toplantıları düzenleyeceğiz

Göreve gelmesi durumunda belirli periyotlarla sürekli olarak mahallelerde istişare toplantıları düzenleyeceklerini kaydeden Güney, şunları söyledi: "Hemşerilerimizin yeterli hizmet almaları için tüm mahallelerde taleplere göre ayda bir veya iki ayda bir kere olmak üzere istişare toplantıları düzenleyeceğiz. Mahallenin eksiklerini, yapılması gerekeni, yapılması mantıklı olan ne varsa talep ve değerlendirmeye alacağız. Yapılan hizmetleri yerinde tetkik edileceğiz. Yapılanın da yapılamayanın da hesabını hep beraber hemşerilerimize tek tek vereceğiz. Biz bu kutsal görevde sorumluluklarımızı biliyor ve ona göre hareket ediyoruz. Benim söz verip de yapmadığım bir iş olursa, bu görevde bir dakika durmam."