Güney'den Rektör Şahin'e ziyaret

Güney'den Rektör Şahin'e ziyaret
Anadolu Selçukspor Kulüp Başkan Mehmet Güney ve Yönetim Kurulu üyeleri Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür etti.Kulüp Başkanı Mehmet Güney, Mali İşler ve...

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkan Mehmet Güney ve Yönetim Kurulu üyeleri Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Mehmet Güney, Mali İşler ve Hukuk işleri sorumlusu Mehmet Ali Gökhan,  Alt Yapı sorumlusu Murat Erdoğdu, Tesisler Sorumlusu Serkan Abaz ve Yönetim Kurulu üyesi Halil Bölükbaşı’nın katıldığı ziyarette Başkan Mehmet Güney, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Mehmet Güney, yeni sezonda maçlarının oynanabilmesi için standartlara uygun hale getirilmeye çalışılan Selçuk Üniversitesi Futbol Sahasının hem Üniversite gençliğine hem de kulübümüze katkılar sağlayacağına inandığını belirtirken, “Selçuk Üniversitesi Konya şehri için büyük bir değerdir. Maçlarımızı Üniversite Kampüsü içerisinde yer alan sahada oynamaya başladığımız zaman yıllardır hasretini çektiğimiz taraftar desteğini yanımızda bulacağımıza inanıyoruz. Aynı zamanda öğrenci kardeşlerimiz için hafta sonlarında önemli bir etkinliğe katılma şansı doğacak. Bu anlamda kulübümüz adına teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, geçtiğimiz sezon yapılan protokol ile başlayan işbirliğinin bu sezon fiiliyata döküleceğini kaydederken, “Çalışmalar son sürat devam ediyor. Standartlara uygun hale getirildikten sonra Selçuk Üniversitesi Futbol sahasında artık profesyonel lig maçlarının oynanacak olması bizim içinde mutluluk verici. Yeni sezonda sizlere ve futbol takımımıza şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Mehmet Güney, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’e üzerinde isminin yazılı olduğu Konya Anadolu Selçukspor’un 42 numaralı formasını hediye etti.