Yedikule Hisarı'nda dünya kupası coşkusu başlıyor

GÜNDEM Yayınlanma : 09 Haziran 2026 21:37 Düzenleme : 09 Haziran 2026 21:37
Yedikule Hisarı'nda dünya kupası coşkusu başlıyor
Fatih Belediyesi, 2026 FIFA Dünya Kupası'nda A Milli Takım'ın Avustralya ile oynayacağı maçı Yedikule Hisarı'nda dev ekranda futbolseverlerle buluşturacak.

Fatih Belediyesi, 2026 FIFA Dünya Kupası çerçevesinde A Milli Futbol Takımı’nın Avustralya ile yapacağı maçı tarihi Yedikule Hisarı’nda futbolseverlerle buluşturma kararı aldı.

Büyükşehir

DEV EKRANDA MAÇ KEYFİ

14 Haziran Pazar günü saat 07.00’de dev ekrandan yayınlanacak olan bu heyecan dolu karşılaşma, katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunacak. Ayrıca etkinlikte, katılımcılara sıcak çorba da ikram edilecek. Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, tüm vatandaşları bu milli heyecana ortak olmaya davet etti.

MİLLİ TAKIMIMIZLA BİR ARADA OLALIM

Başkan Turan, yaptığı açıklamada, “Millet olarak bizi bir araya getiren en önemli değerlerden biri ay yıldızlı bayrağımız altında yaşadığımız ortak sevinçlerdir. A Milli Futbol Takımımızın Dünya Kupası mücadelesini, İstanbul’un en önemli tarihi miraslarından Yedikule Hisarı’nda hep birlikte takip edeceğiz” dedi. Bu etkinlik, tarihi atmosferde milli coşkunun yaşanmasına olanak tanıyacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.