Hacer ve Murat dünyaevine girdi

Hacer ve Murat dünyaevine girdi
Sarayönü'nde sanayi esnaflarından Ali Büyükcengiz'in oğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi personeli Murat Büyükcengiz, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile evlendi.Aliye-Fevzi Issı ailesinin kızı Hacer ile...

Sarayönü'nde sanayi esnaflarından Ali Büyükcengiz'in oğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi personeli Murat Büyükcengiz, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile evlendi.

Aliye-Fevzi Issı ailesinin kızı Hacer ile Saliha-Ali Büyükcengiz ailesinin oğlu Murat, hafta sonu gerçekleştirilen düğünle evlenerek dünya evine girdi. 23 Nisan Cuma günü başlayan düğünde Sarayönü Belediye Düğün Salonu'nda nişan ve kına merasimi gerçekleştirildi. Pazar günü ise düğünde davetlilere geleneksel Sarayönü düğün yemekleri ikram edildi. Issı ve Büyükcengiz ailelerinin bu mutlu gününe çok sayıda sevenleri ve yakınları eşlik etti. Yemek ikramlarının ardından pazar günü öğleden sonra düğün konvoyu gerçekleştirildi. Erkek evinde hazırlanan düğün konvoyu kız evine doğru hareket ederek gelini düğün evine getirdikten sonra düğün sona erdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Issı ve Büyükcengiz ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Hacer ve Murat çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.