Hadziahmetovic: Ben Konyalıyım

Hadziahmetovic: Ben Konyalıyım
Sözleşmesini 2 yıl uzatan Amir Hadziahmetovic, Konyaspor Youtube kanalına özel açıklamalarda bulundu. Boşnak oyuncu Konyaspor’un yuvası olduğunu belirterek “Artık kendimi bir Konyalı olarak hissediyorum” dedi.Konyaspor ile...

Sözleşmesini 2 yıl uzatan Amir Hadziahmetovic, Konyaspor Youtube kanalına özel açıklamalarda bulundu. Boşnak oyuncu Konyaspor’un yuvası olduğunu belirterek “Artık kendimi bir Konyalı olarak hissediyorum” dedi.

Konyaspor ile sözleşmesini 2 yıl uzatan  Amir Hadziahmetovic, açıklamalarda bulundu. Boşnak oyuncu Konya’ya ilk geldiği zaman neyle karşılaşacağını bilmediğini ve ilk kez yurt dışına çıktığını söyledi.

Ancak burada herkesin kendisine sahip çıktığını ifade eden Hadziahmetovic “İlk defa yurt dışına çıkıyordum. Neyle karşılaşacağımı bilmiyordum. Ama ilk andan itibaren Konyaspor bana ikinci bir yuva oldu. Çalışanlar, taraftarlar, yönetim herkes bana sahip çıktı” diye konuştu.

Türkiye Kupasını kazandıkları günü hiç unutmadığını kaydeden Amir Hadziahmetovic “Atmosfer muhteşemdi. Her yerde yeşil-beyaz bayraklar vardı. Motivasyonumuz çok yüksekti. Bir ilki başarmak istiyorduk ve bunu başardık. Hep birlikte başardık. Türkiye Kupasını kazandığımız günü unutamıyorum” dedi.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’a karşı attığı golü herkesin beğendiğini kaydeden Boşnak oyuncu “Benim için de güzel bir goldü” diye konuştu. Konyaspor’un yuvası olduğunu belirten Hadziahmetovic “Konyaspor benim için çok şey ifade ediyor. Burası bir aile bir yuva bir memleket. Artık kendimi bir Konyalı olarak hissediyorum. Konyaspor ile mukavelemi uzattığım için çok mutluyum” ifadelerine yer verdi.