Hakan'dan büyük fedakarlık

Hakan'dan büyük fedakarlık
Pazar günü Sarayönü Belediyespor'un Karaman Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada takımın tecrübeli oyuncularından Hakan Özkara, büyük bir fedakarlık örneği gösterdi.İlk yarının ortalarında girdiği bir ikili mücadele...

Pazar günü Sarayönü Belediyespor'un Karaman Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada takımın tecrübeli oyuncularından Hakan Özkara, büyük bir fedakarlık örneği gösterdi.

İlk yarının ortalarında girdiği bir ikili mücadele gol pozisyonunu önleyen Hakan Özkara, pozisyonun ardından sakatlandı. Parmağının çıktığı anlaşılan Hakan Özkara'nın tedavisi yapıldıktan sonra eli sargıya alınarak oyuna devam etti. Yaşadığı büyük acıya rağmen mücadelesine devam eden Hakan Özkara, bu hareketiyle büyük takdir topladı.

Son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmayan Hakan Özkara, karşılaşmanın normal süresi tamamlanırken kazanılan köşe vuruşunda yaptığı etkili orta ile beraberlik golünün atılmasında baş rolü oynadı. Maçın ardından yeniden tedavisi yapılan Hakan Özkara'nın birkaç gün elinin sargıda kalacağı öğrenildi.