Hakem maçın skorunu değiştirdi

Hakem maçın skorunu değiştirdi
Hakem facialarına bir yenisi eklendi. Pazar günü oynanan Konya derbisinde karşı karşıya gelen Sarayönü Belediyespor Akşehirspor maçının orta hakem Ali Artun Özdemir, verdiği kararlarla maçın önüne geçti.

Hakem Özdemir ilk yarıda şaibeli bir faul kararının ardından sarı kart gösterdiği Uğur Ahmet Özder’i 90+7’nci dakika da görüntülerle de sabit olmak üzere kaleciye müdahalesi olmamasına rağmen ikinci sarı kartla oyun dışı bırakarak herkesi şoke etti.

Verdiği skandal kararlar bununla da bitmeyen Özdemir, 73’ncü dakika da kazanılan köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde ikili mücadele bile olmamasına rağmen penaltı kararı vererek, tribünleri ve yedek klübesini çılgına çevirdi.

Sarayönü Belediyespor’da Uğur Ahmet’in dışında yardımcı antrenörlerden Samet Gödeş’te kırmız kartla oyun dışında kalırken, tam 8 futbolcu sarı kartla cezalandırıldı.

img-0178.jpg

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte yoğun tepki gösterilen hakem üçlüsü çevik kuvvetin desteği ile güçlükle sahadan ayrılırken, Türkiye’de son dönemde yaşanan hakem facialarının önüne ne zaman geçileceği kamuoyunda merak konusu olmaya devam ediyor