Halep için un kampanyası

Halep için un kampanyası
Türkiye Diyanet Vakfı Sarayönü Temsilciliği, "Halep'te İnsanlık Ölmesin" sloganı ile un kampanyası düzenliyor. Halep'teki ihtiyaç sahipleri için Ramazan ayında ekmek yapılması için toplanan un yardımları, Türkiye Diyanet...

Türkiye Diyanet Vakfı Sarayönü Temsilciliği, "Halep'te İnsanlık Ölmesin" sloganı ile un kampanyası düzenliyor. Halep'teki ihtiyaç sahipleri için Ramazan ayında ekmek yapılması için toplanan un yardımları, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriye’ye gönderilecek.

Kampanya hakkında bilgi veren Türkiye Diyanet Vakfı Sarayönü Temsilcisi Ali Tosun, yaptığı açıklamada, “Ramazan ayında, bir lokma ekmeğe muhtaç olan Halep halkı için ihtiyaçlar bir kat daha arttı." dedi.

Bir torba un 85 lira

Hayırsever vatandaşları kampanyaya destek olmaya davet eden Tosun, şöyle devam etti: “Allah için bir şeyler yapmalıyız. Bu bizim imani vazifemizdir. Barınacağı bir yeri ve bir dilim ekmeği dahi olmayan kardeşlerimiz var. Vatandaşlarımızın göstereceği ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz ve herkesin yardımının Allah katında kabul bulmasını niyaz ediyoruz. Zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimizin yaralarını bir nebze olsun sarmak istiyoruz. Bunun için un yardımı başlattık. Hayırsever vatandaşlarımız müftülüğümüze gelerek veya camilerin din görevlerine un parası olarak makbuz karşılığında 85 TL ile yardımda bulunabilir."