Halının üzerine gizlenen cep telefonunu kimse bulamadı! Siz bulan ilk kişi olabilir misiniz?

Halının üzerine gizlenen cep telefonunu kimse bulamadı! Siz bulan ilk kişi olabilir misiniz?
Fotoğraftaki halının üzerinde bir cep telefonu gizlenmiş. Cep telefonunu 5 saniye içinde bulmak gerekiyor. Cep telefonu halıya öyle iyi kamufle edilmiş ki, bugüne kadar bulan olmadı. Bakalım siz bulabilecek misiniz? Haydi başlıyoruz…

Optik illüzyon testleri, hafızayı güçlendiren en eğlenceli yöntemlerden bir tanesi. Fotoğrafta da bu bulmacalardan biri yer alıyor.

Fotoğraftaki halının üzerinde bir cep telefonu bulunuyor. Bu bulmacayı çözmek için halının üzerine gizlenmiş cep telefonunu 5 saniye içinde bulmanız gerekiyor.
Fotoğrafta bir halı ve sehpa görüyorsunuz. Halının üzerinde ise bir cep telefonu var. Bakalım siz 5 saniyede cep telefonunu bulabilecek misiniz?

Bulamazsanız yanıtı haberimizin devamında...

Bu gerçekten zor bir bulmaca. Halının desenleri, cep telefonunu mükemmel bir biçimde kamufle ediyor. O yüzden 5 saniyede cep telefonunu bulabilen çıkmadı.

halinin-uzerine-gizlenen-cep-telefonunu-kimse-bulamadi-1.jpg

İşte fotoğrafta gizlenen cep telefonu...

Testi yapanları sadece halı değil cep telefonu da yanıltıyor. Cep telefonunun bir kılıfı olabileceği çok az kişinin aklına geldi. Bu durumda halıdaki deseni bozan bölümü aramak gerekiyor. İşte halıya gizlenmiş cep telefonu...

halinin-uzerine-gizlenen-cep-telefonunu-kimse-bulamadi-2.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ