Halk buluşmaları başlıyor

Halk buluşmaları başlıyor
Sarayönü Belediyesi tarafından her Cuma günü halk buluşmaları programı düzenlenecek. Sorunları, şikayetleri, talep ve önerileri bulunan vatandaşlar, ihtiyaçlarını dile getirebilecek.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak,...

Sarayönü Belediyesi tarafından her Cuma günü halk buluşmaları programı düzenlenecek. Sorunları, şikayetleri, talep ve önerileri bulunan vatandaşlar, ihtiyaçlarını dile getirebilecek.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, ‘Halk Buluşmaları’ kapsamında 11 Ekim Cuma gününden itibaren her hafta saat:10:00'da belediye içerisindeki Ahmet Hüdai Salonu'nda vatandaşlarla bir araya gelecek.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, ‘Halk Buluşmaları’ programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelecek. Sarayönü Belediyesi hizmet binası Ahmet Hüdai Konferans Salonu'nda her hafta Cuma günü'nü 10:00-12:00 saatleri arası Sarayönülü hemşerilerini dinlemeye ayıracak olan Başkan Solak, vatandaşların sorunlarını dinleyip, talep ve önerilerini alacak. Başkan Solak’ın Halk Buluşması programında ilgili birim müdürleri de hazır bulunacak.