Halk TV'de peş peşe vedalar; Kanala bir isim daha apar topar veda etti

Halk TV'de peş peşe vedalar; Kanala bir isim daha apar topar veda etti
Halk TV'de peş peşe vedalar yaşanıyor. Halk TV eşi benzeri görülmemiş bir veda yaşadı. Ana haber sunucusu apar topar gitti

Halk TV'de son dönemde peş peşe yaşanan veda haberleri izleyicileri üzmeye devam ediyor. Kanalın bir isim daha apar topar veda ettiği haberleri gündeme bomba gibi düştü.


Son dönemde Halk TV'de yaşanan bu vedalar, kanalın izleyici kitlesi üzerinde endişe yaratmış durumda. Kanalın önemli isimlerinin ardı ardına veda etmesi, izleyicilerde bir belirsizlik duygusu oluşturmuş durumda.

Sözcü TV yükselişe geçerken Halk TV'nin kan kaybetmesi dikkat çekiyor.

İrfan Değirmenci sunduğu ana haber programının sonunda "Yeni bir yolda buluşacağız" diyerek Halk TV izleyicilerine veda etti.

İRFAN DEĞİRMENCİ'DEN CANLI YAYINDA VEDA


Mynet.com'un aktardığı habere göre; İrfan Değirmenci'nin Halk TV ekranlarından izleyicilerine yaptığı veda konuşmasında "Ben 30 seneye yaklaşan meslek hayatımda hiç kimsenin hakkını almamış, hiç kimseyi kırmamış, çalışma ve ekip arkadaşlarımı incitmemiş olmakla övünüyorum. Her zaman yeni yollar bulmak mümkün. O yollardan biri televizyon. Etkili de bir yol. Ama tek yol degil. Velhasılı kelam yolu eşitlik, özgürlük, adalet mücadelesinden geçenlerle yoldaşlık yapacağımız yeni yollar mutlaka bulunur. En kısa sürede de yeni bir yolda buluşacağız, yeni yolları birlikte yürüyeceğiz. Ümidimiz bu yönde." ifadelerini kullandı.

640xauto.jpg

HALK TV'DEN AÇIKLAMA

Halk TV'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise "Halk TV ailesi ve arkadaşları olarak İrfan Değirmenci'ye bundan sonra Türkiye İşçi Partisi (TİP) saflarında sürdüreceği mücadelede başarılar diliyoruz. Halk TV'ye katkıları için teşekkür ederken siyaset arenasında da gazetecilikte gösterdiği başarıyı tekrarlayacağına inanıyoruz. Yolun açık olsun İrfan Değirmenci" denildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ