Hapishaneye girdiler ama..!

Hapishaneye girdiler ama..!
Sarayönü'nde dört şahıs, atıl durumda bulunan eski hapishaneden çıkardıkları demir aksamları hurdacıya satmak üzere götürürken yakalandı. Hırsızlık zanlısı olarak hakim önüne çıkan şahıslar adli kontrolle serbest...

Sarayönü'nde dört şahıs, atıl durumda bulunan eski hapishaneden çıkardıkları demir aksamları hurdacıya satmak üzere götürürken yakalandı. Hırsızlık zanlısı olarak hakim önüne çıkan şahıslar adli kontrolle serbest bırakıldı.

Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta içerisinde mizah değeri yüksek bir hırsızlık girişimi meydana geldi. Suçlulara verilen cezanın infazı maksadıyla kullanılan hapishaneyi soymaya çalışan dört şahıs, soymaya çalıştıkları gibi bir hapishaneye girmekten kıl payı kurtuldu. Hırsızlık girişiminin ikindi saatlerinde meydana gelmesinin, şahısların yaptıklarının suç olduğundan bihaber olmalarından mı yoksa gereğinden fazla cesaretli olmalarından mı kaynaklandığı merak konusu oldu.

Geçtiğimiz çarşamba günü ikindi saatlerinde dört şahsın eski hapishaneden demir malzemeler çıkardığını gören bir vatandaş emniyete ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren polis ekipleri olay yerine giderek hapishaneden çıkardıkları demir aksamları hurdacıya götüren dört şahsı yakaladı. Toplamda 500 kilodan fazla demir malzemeyi bisiklet ve el arabası yardımıyla götürmeye çalışırken, hapishaneden yaklaşık 200 metre ilerde yakalanan şahıslar olayla ilgili olarak gözaltına alındı.

Emniyette ilk ifadeleri alınan İ.C.G., D.K., M.E., E.Ö., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından hırsızlık zanlısı olarak hakim önüne çıkan dört şahıs adli kontrol ile serbest bırakıldı.