Haşere mücadelesi gece yapılsın

Haşere mücadelesi gece yapılsın
Sarayönü Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, yaz aylarında gerçekleştirilen haşere mücadelesinin çarşı bölgesinde gece saat 24:00'ten sonra yapılması gerektiğini söyledi.Gece yarısına kadar birçok esnafın işyerini açık...

Sarayönü Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, yaz aylarında gerçekleştirilen haşere mücadelesinin çarşı bölgesinde gece saat 24:00'ten sonra yapılması gerektiğini söyledi.

Gece yarısına kadar birçok esnafın işyerini açık tuttuğunu ve müşterilerine hizmet verdiğini kaydeden Hasan Koçaş, yaptığı açıklamada, "haşereyle mücadelenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Sarayönü Belediyemize de gerçekleştirdikleri haşere mücadelesi çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Fakat üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda bu ilaçlama çalışmalarının çarşı bölgesinde gece yarısından sonra yapılmasını istiyoruz. Gece yarısına kadar birçok esnaf arkadaşımız iş yerini açık tutuyor ve müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Erken saatlerde yapılan ilaçlama hem esnaflarımızı hem de müşterileri ve çarşıda bulunan esnafları rahatsız ediyor. İnsanlarımızın sağlığına zarar vermemesi ve rahatsızlıklara neden olmaması için çarşı bölgesinde gerçekleştirilen haşere mücadelesi çalışmalarında bu duruma karşı belediyemizden hassasiyet göstermesini bekliyoruz." dedi.