Hastane verimlilik denetiminden geçti

Hastane verimlilik denetiminden geçti
Sarayönü Devlet Hastanesi, hafta içerisinde Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen verimlilik denetiminden geçti. Hastane yönetimi tüm hastane personelinin katkılarıyla güzel bir denetim sürecinden geçtiklerini ifade...

Sarayönü Devlet Hastanesi, hafta içerisinde Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen verimlilik denetiminden geçti. Hastane yönetimi tüm hastane personelinin katkılarıyla güzel bir denetim sürecinden geçtiklerini ifade etti.

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, bu tür denetimlerin hastane ile ilgili alınacak kararlarda etkileyici olduğunu söyledi. Gerçekleştirilen denetim hakkında bilgi veren Dr. Uzunay, yaptığı açıklamada, “Denetimler Sağlık Bakanlığımız tarafından görevlendirilen denetçiler tarafından gerçekleştirildi. Bu denetim kapsamında 400’e yakın kritere bakıldı. Alım satımdan poliklik hizmetine kadar a’dan z’ye her şeye bakıldı. Kan tahlillerinin kaç dakikada çıktığına bile bakıldı. Biz bazı eksiklerimiz olabilir diye endişe ediyorduk ancak denetimler umduğumuzdan çok daha iyi geçti. Kalite direktörümüz Gamze Aşkınalan başta olmak üzere tüm personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Denetçilerin hastaneden olumlu izlenimlerle ayrıldığını ifade eden Uzunay, “Denetçiler ayrılırken ekip olarak bizi çok başarılı bulduklarını ifade ettiler. Sergilediğimiz birlik ve beraberliğin dikkatlerini çektiğini dile getirdiler. İyi bir hazırlık yaptığımız için bize teşekkür ederek hastanemizden ayrıldılar. Denetim sonucunun bir aya kadar yayınlanmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.