Hastanede sünnetler yeniden başlıyor

Hastanede sünnetler yeniden başlıyor
Sarayönü Devlet Hastanesi'nden çocuğu sünnet ettirmek isteyen vatandaşlara bir müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz yıllarda hastane bünyesinde gerçekleştirilen sünnet operasyonları yeniden başlatılacak. Çocuğunu sünnet ettirmek...

Sarayönü Devlet Hastanesi'nden çocuğu sünnet ettirmek isteyen vatandaşlara bir müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz yıllarda hastane bünyesinde gerçekleştirilen sünnet operasyonları yeniden başlatılacak. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen vatandaşların hastaneye kimlikleri ile başvurması gerekiyor. Sünnetler 10 Temmuz, 24 Temmuz, 7 Ağustos ve 21 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Sarayönü Devlet Hastanesi, hizmet etkinliklerini arttırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda sünnet operasyonlarının yapılabildiği hastanede sünnet işlemleri yeniden başlatılacak.

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, yaptığı açıklamada, "5-12 yaş aralığındaki çocuklarımız, Temmuz ve Ağustos aylarında hastanemizde sünnet olabilecek. Konya İl Sağlık Müdürlüğümüzün desteği ile belirli tarihlerde gelecek olan anestezi uzmanı ve cerrah, ilçemizde sünnetleri gerçekleştirilecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşlarımız, hastanemize müracaatta bulunabilirler. Sünnetler 10 Temmuz, 24 Temmuz, 7 Ağustos ve 21 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek." dedi.

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşların bir an önce müracaatta bulunması gerektiğini kaydeden Uzunay, "vatandaşlarımız acil sorumlusu Ahmet Badem'e çocuklarının kimlik fotokopisiyle başvuruda bulunabilir. Sünnet olacak çocukların sünnet gününden önce bazı tetkik ve tahlillere tabi tutulması gerekiyor. Bir günde ortalama 20 sünnet gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu şekilde vatandaşlarımızın sünnet için Konya'ya gitmesine gerek kalmayacak. İlçemizde bu hizmeti alabilecekler." şeklinde konuştu.