Hastane’de tıp bayramı kutlandı

Hastane’de tıp bayramı kutlandı
14 Mart Tıp Bayramı, Sarayönü Devlet Hastanesi'nde hastane yönetimi tarafından yapılan etkinliklerle kutlandı. Etkinlik çerçevesinde sağlık çalışanlarına kokteyl verildi.Sarayönü Devlet Hastanesi'nde düzenlenen etkinliğe...

14 Mart Tıp Bayramı, Sarayönü Devlet Hastanesi'nde hastane yönetimi tarafından yapılan etkinliklerle kutlandı. Etkinlik çerçevesinde sağlık çalışanlarına kokteyl verildi.

Sarayönü Devlet Hastanesi'nde düzenlenen etkinliğe Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, İdari ve Mali İşler Müdürü Fikri Yıldırım, hastane doktorları, hemşireler ve hastane çalışanları katıldı.

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, doktorlar ve tıp çalışanlarının çok zor şartlarda büyük sorumluluklarla görev yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Tıbbın basit bir meslek dalı olmadığını belirten Başhekim Uzunay, insanoğlunun yaratılışından beri var olan tıp mesleğinin eğitim, bilim ve vicdan ile birlikte icra edilen kutsal bir meslek olarak algılandığını ifade etti.

Asıl kutsal olanın insan hayatı olduğuna işaret eden Uzunay, bu kutsal değeri her türlü zorluğa rağmen yemine sadık kalarak korumaya çalıştıklarını vurguladı.

Başhekim Uzunay, konuşmasının son bölümünde "Çalışmalarını yurdun dört bir yanında fedakarca sürdüren doktorlarımız ile diğer sağlık personelimizin Tıp Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum" diye konuştu.

Etkinlik çerçevesinde emekli olan hastane personeline plaketleri takdim edildi. Samimi ortamda geçen kutlamaların son bölümünde birlikte kesilen pasta ve verilen kokteylde konuklara ikramda bulunuldu.